CityCommerce Bank пропонує вигідні умови овердрафту

22 октября 2012, 13:02
💬 0
👁 6

CityCommerce Bank пропонує вигідні умови за програмою кредитування "Овердрафт під депозит" для фізичних осіб. Цей овердрафт дає можливість отримати необхідні кошти, не розриваючи при цьому депозитний договір із банком і не втрачаючи нарахованих за депозитом відсотків.

За словами директора Департаменту з організації розробки та просування продуктів на ринку банківських послуг, Члена Правління CityCommerce Bank Вікторії Рибчинської, фінансовий інструмент «Овердрафт під заставу депозиту» дозволяє кожному вкладникові банку,  у разі виникнення тимчасової потреби в коштах, оперативно оформити кредит на картковий рахунок .


 «Однією із головних стратегічних завдань нашого банку є створення всіх умов, щоб кожен клієнт міг здійснювати свої мрії вже сьогодні. Використовуючи кредитування у формі овердрафту, наші вкладники можуть розраховувати на цілодобовий доступ до кредитної лінії на платіжній картці та нарахування привабливих відсотків за депозитом », - говорить Вікторія Рибчинська.


 Розмір овердрафту становить 90% від суми депозиту, і видається він строком до одного року. Процентна ставка кредиту у гривні на 3 процентних пункти вище ставки по вкладу в національній валюті, під який видається овердрафт. Якщо депозит клієнта розміщений в іноземній валюті, то до розрахунку береться процентна ставка, яка діє за аналогічним депозитом у національній валюті.

ДОВІДКА:

CityCommerce Bank (www.citycommercebank.com) заснований в 2006 році.

Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. (Свідоцтво № 180).

У червні 2012 р. незалежне уповноважене рейтингове агентство «IBI-Rating» підтвердило

індивідуальний рейтинг надійності вкладів на рівні 4 + (висока надійність).

Кредитний рейтинг CityCommerce Bank на рівні uaВВВ +.

Станом на 01.09.12 активи банку становлять 2,7 млрд. грн.

Статутний капітал CityCommerce Bank - 195,9 млн. грн., регулятивний капітал – 345,2 млн. грн.

Фінансовий результат за 8 місяців CityCommerce Bank 2012 року - 2,6 млн. грн. (Прибуток)

Прибуток в липні CityCommerce Bank - 551,9 тис. грн (Прибуток).

 
За розміром активів
CityCommerce Bank займає 62 місце з 176 діючих банківських установ (за даними НБУ станом на 01.07.12 р.)