Activitis була нагороджена відзнакою “Компанія року 2019” як надійне та інвестиційно привабливе підприємство

Корреспондент.biz,  26 февраля 2020, 11:25
💬 0
👁 214

На початку кожного року Всеукраїнський галузево-аналітичний центр складає реєстр надійних та інвестиційно привабливих підприємств.

Цього року відзнаку "Компанія року 2019" в категорії надійних підприємств отримала компанія з управління нерухомістю та фінансами Activitis.

Activitis з 2013 року допомагає масштабуватись та збільшувати прибуток середньому та великому бізнесу в Україні. Компанія здійснює свою діяльність у двох основних напрямках: управління нерухомістю та надання фінансових послуг.

Управляюча експертиза реалізується для окремих об'єктів комерційної нерухомості таких як бізнес-центри, ТРЦ, СТО, склади,а також для цілісних майнових комплексів. Крім цього, компанія бере в управління житлові комплекси бізнес- та преміум-класів. Юридичний, бухгалтерський, інженерний, маркетинговий супровід та послуги з безпеки бізнесу дозволяють розробити найефективнішу концепцію управління нерухомістю для кожного об'єкта. У портфоліо Activitis наявні проекти, в яких команді вдалося збільшити капіталізацію нерухомості у 2,5 раза за 1 рік. Власники 60 000 м² отримують прибуток з кожного квадратного метру, переданого в управління компанії.

 

"Ми раді, що діяльність Activitis отримала відзнаку «Компанія року 2019». Ми невпинно розвиваємо свої сервіси з управління нерухомістю та фінансами, тримаючи руку на пульсі потреб українського бізнесу.”

Алєна Галюта, генеральний директор управляючої компанії Activitis

 

 

“Відзнака "Компанія року 2019" офіційне підтвердження того, що Activitis є надійним партнером, престижним роботодавцем та пропонує якісні послуги.”

Васильченко Олег, заступник директора Всеукраїнського галузево-аналітичного центру

 

“З 2013 року наша компанія значно виросла, як і комерційний успіх наших клієнтів. Я з гордістю можу сказати, що у нас є дивовижна команда, яка швидко втілює нетривіальні рішення для проектів середнього та великого бізнесу в різних індустріях.“

Катерина Федоренко, виконавчий директор управляючої компанії Activitis

 

 

Контакти Activitis:

 

office@ukactivitis.com

Сайт

Facebook

Тел.: 044-465-66-01

 

ТЕГИ: награды бизнес