Летние тренды – только из золота

Корреспондент.biz,  31 июля 2020, 10:00
💬 0
👁 520

Лето – сказочная пора, которая пролетает в одно мгновение под шелест теплых волн и дыхание знойного неба.

Но память о чудесных летних днях, заряжает нас бодростью и энергией весь год – и во время затяжных осенних дождей, и в зимние снегопады. А иногда воспоминания о романтических ночных прогулках, вечеринках у бассейна и поцелуях под дождем согревают нас своим теплом и всю жизнь. Поэтому так важно, именно в это время года чувствовать себя красивой, привлекательной и просто восхитительной! И это не сложно – ведь лето, самое удачное время для модных экспериментов! Когда на улице ярко светит солнце и жара сводит количество одетых на нас вещей до минимума, главным стильным акцентом становятся украшения. Лето – время, когда золотые украшения правят балом, мгновенно меняя образ! Хотите выглядеть изящной, нежной и женственной? А может, уверенной в себе и по – деловому сдержанной? Нет ничего проще! Правильно подобранные золотые украшения – вот и все, что Вам нужно для того, чтобы быть такой разной, но всегда прекрасной этим летом!

Какие украшения взять в отпуск?

Даже если провести жаркие летние дни Вы планируете на пляже, и в Вашем чемодане лишь несколько коротких шорт и купальник, не стоит забывать о ювелирных украшениях, благодаря которым Ваши яркие образы заблестят золотыми лучиками. В этом сезоне в пору мини-юбок и небольших платьев, обнаженные ножки и загорелые запястья красавиц украшают стильные золотые браслеты, а соблазнительные декольте – золотые цепочки, милые подвесы и модные колье!

Выбор золотого украшения – дело вкуса, но несколько советов от знатоков ювелирной моды будут точно не лишними!  

 

Золотой браслет на ногу – главный символ лета!Когда еще будет возможность подчеркнуть стройную ножку изящным украшением? Только летом! Так не стоит упускать такую возможность - выбирайте любую модель золотого браслета на ногу и смело покоряйте мужские сердца!

 

Золотые серьги– главная изюминка любого летнего образа! Без золотых сережек нельзя создать гармоничный образ в любое вре

мя года, но летом – без них просто невозможно обойтись! Ведь именно летом, мы позволяем себе смелые эксперименты с прическами и макияжем, а наши глаза выглядят особенно выразительно на фоне летнего ясного неба и теплого синего моря. Именно серьги, как ничто другое, способны тонко подчеркнуть эти детали Вашей неповторимой индивидуальности!

 

Золотые браслеты на руку– Ваши движения будут говорить за Вас! Хотите производить впечатление? Выделяться из толпы даже на пляже и привлекать к себе внимание? Это не сложно – дополните свой образ золотым браслетом. При каждом движении Ваших рук он будет привлекать к себе внимания собеседника, добавляя выразительности Вашим жестам и Вашим словам.

 

Декольте – зона риска! Но только для мужчин! Нет ничего соблазнительнее, чем глубокое декольте вечернего платья. Но ведь в купальнике и легком парео тоже хочется выглядеть женственно и подчеркнуть эту зону украшением. Золотые цепочки, изящные подвесы и колье помогут Вам в этом! И расположившись на шезлонге, и во время романтического ужина в ресторане, Вы будете выглядеть одинаково роскошно и соблазнительно!

 

«Столичная Ювелирная Фабрика» – лучший спутник вашего незабываемого лета!

С невероятными украшениями от «Столичной Ювелирной Фабрики™» выглядеть роскошно и привлекательно не составит труда. Купить эксклюзивные золотые кольца, серьги, браслеты и другие составляющие совершенного женского имиджа можно в интернет-магазине или любом фирменном бутике нашей Компании. Неповторимые ювелирные украшения известного киевского бренда – это не просто очередные аксессуары, а Ваши верные друзья, которые вдохновят Вас на приключения и подарят романтическое настроение и дух авантюризма. Цените каждый теплый момент этим летом и получайте незабываемые впечатления с украшениями от «Столичной Ювелирной Фабрики».

 

 

 

Літні тренди - тільки з золота!

Літо - казкова пора, яка пролітає в одну мить під шелест теплих хвиль і дихання спекотного неба. Але пам'ять про чудесні літні дні, заряджає нас бадьорістю і енергією протягом всього року - і під час затяжних осінніх дощів,і в зимових снігопадів. А іноді спогади про романтичні нічні прогулянки, вечірках біля басейну і поцілунках під дощем зігрівають нас своїм теплом на протязі всього життя. Тому так важливо, саме в цю пору року відчувати себе красивою, привабливою і просто чудовою! І це не складно - адже літо, найвдаліший час для модних експериментів! Коли на вулиці яскраво світить сонце і спека зводить кількість одягнених на нас речей до мінімуму, головним стильним акцентом стають прикраси. Літо - час, коли золоті прикраси правлять балом, миттєво змінюючи образ! Хочете виглядати витонченою, ніжною та жіночною? А може, впевненою в собі і по-діловому стриманою? Немає нічого простішого! Правильно підібрані золоті прикраси - ось і все, що Вам потрібно для того, щоб бути такою різною, але завжди прекрасною в пору яскравого літа!

Які прикраси взяти у відпустку?

Навіть якщо провести спекотні літні дні Ви плануєте лежачи на пляжі, і в Вашій валізі лише коротенькі шорти та декілька купальників, не варто забувати про ювелірні прикраси, завдяки яким Ваші яскраві образи заблищать золотими промінчиками. У цьому сезоні, в пору міні-спідниць і легких суконь, оголені ніжки і засмаглі зап'ястя красунь прикрашають стильні золоті браслети, а спокусливі декольте - золоті ланцюжки, милі підвіси і модні кольє!

Вибір золотої прикраси - справа смаку, але кілька порад від знавців ювелірної моди будуть точно не зайвими!

 

Золотий браслет на ніжку - головний символ літа! Коли ще буде можливість підкреслити струнку ніжку витонченою прикрасою? Тільки влітку! То не варто упускати таку можливість - вибирайте будь-яку модель золотого браслета на ніжку і сміливо скоряйте чоловічі серця!

• Витонченість і ніжність подарує Вашому річному образу тоненький золотий браслет - ланцюжок, а якщо його плетіння співпадає з плетінням ланцюжка на шиї або браслета на руці, образ стане особливо гармонійним.

• Золотий браслет на ніжці, прикрашений ювелірним каменем або невеликими намистинками, зробить будь-який образ по літньому яскравим та привабливим. Такі прикраси виглядають дуже мило і жіночно з будь-яким одягом, навіть, якщо на Вас лише купальник!

• Чудовий настрій і відчуття справжнього літнього драйву, Вам подарують золоті браслети на ногу, доповнені декількома підвісками. Кожен Ваш крок буде супроводжуватися їх рухом в такт Вашому життєвому ритму! Вони привертають увагу і виглядають по - літньому грайливо, завзято і трохи зухвало - саме те, що потрібно цього літа!

 

Золоті сережки - головна родзинка будь-якого літнього образу! Без золотих сережок не можна створити гармонійний образ в будь-який час року, але влітку - без них просто неможливо обійтися! Адже саме влітку, ми дозволяємо собі сміливі експерименти з зачісками та макіяжем, а наші очі виглядають особливо виразно на фоні літнього ясного неба і теплого синього моря. Саме сережки, як ніщо інше, здатні тонко підкреслити ці деталі Вашої неповторної індивідуальності!

• Головна новина цього літа - повернення на модний олімп сережок - кілець (конго). Це прекрасна новина - адже така модель сережок неначе навмисно створена для літа! Одного погляду на сережки - кільця досить, щоб подумки перенестися в далекі екзотичні країни, відчути легкий морський бриз на своєму обличчі і дати свободу своїм найпотаємнішим бажанням!

• Літо для Вас - це в першу чергу море? Тоді варто звернути найпильнішу увагу на сережки з колекції Blue Ocean. Ці незвичайні, ексклюзивні сережки з синім топазом London blue, допоможуть Вам мати море завжди з собою - Ви будете бачити його при кожному погляді в дзеркало!

• Витончені золоті сережки - підвіски зроблять Ваш образ жіночним і захопливим, а лаконічні сережки - гвоздики подарують йому завершеність і гармонію, навіть якщо на Вас мінімум одягу! А підібравши до сережок золоту каблучку, в тому ж стилі, Ви можете бути впевнені в тому, що Ваш літній образ буде гідний обкладинок модних журналів.

 

Золоті браслети на руку - Ваші рухи будуть говорити за Вас! Хочете справляти враження? Виділятися з натовпу навіть на пляжі і привертати до себе увагу? Це не складно - доповніть свій образ золотим браслетом. При кожному русі Ваших рук він буде залучати до себе увагу співрозмовника, додаючи виразності Вашим жестам і Вашим словам.

• Тоненький золотий браслет ланцюжок - безпрограшний варіант для будь-якого образу, доречний в будь-якій життєвій ситуації - і на пляжі, і на веселій вечірці біля басейну.

• Золоті браслети з легендарної колекції Orbit - ось, що зробить ваш літній образ незабутнім! Маленькі намистинки - планети, розміщені на тонких золотих орбітах, нагадають про неймовірне зоряне небо і дозволять скільки завгодно експериментувати створюючи нові ансамблі - адже їх можна носити відразу по декілька на одній руці!

• Cruise - так називається колекція браслетів, створена для того, щоб зробити Вашу відпустку незабутньою! Ви будете почувати себе на курорті навіть в центрі мегаполісу, якщо доповнити свій образ цими чудовими браслетами, кожен з яких прикрашений цікавими, милими золотими фігурками.

Декольте - зона ризику! Але тільки для чоловіків! Немає нічого спокусливішого, ніж глибоке декольте вечірньої сукні. Але ж в купальнику і легкому парео теж хочеться виглядати жіночно і підкреслити цю зону прикрасою. Золоті ланцюжки, витончені підвіси і кольє допоможуть Вам у цьому! І розташувавшись на шезлонгу біля басейну, і під час романтичної вечері в ресторані, Ви будете виглядати однаково розкішно і мати спокусливий вигляд!

• Золотий ланцюжок - прикраса, яка давно стала необхідністю. Її можна одягати, як самостійну прикрасу, так і з витонченим золотим підвісом. Змінюючи підвіси в залежності від ситуації і просто під настрій, можна кожного разу отримувати новий цікавий образ!

• Кольє - завжди вдалий варіант! Адже ланцюжок і підвіс в даному випадку ідеально підходять один до одного, так як відповідають одному дизайнерському задуму. Зверніть увагу на кольє колекції Сelebrity chain! Ці золоті кольє ідеально підходять до будь-якого літнього образу, завдяки своїй легкості, лаконічності і властивості прекрасно поєднуватися один з одним в одному ансамблі.

• Ну а везіння Вашому незабутньому літу подарують кольє з колекції «Монети», адже кожна монетка цього легкого, витонченого кольє буде Вам «на удачу», як би Ви її собі не уявляли!

«Столична Ювелірна Фабрика ™» - кращий супутник вашого незабутнього літа!
З неймовірними прикрасами від «Столичної Ювелірної Фабрики ™» виглядати розкішно і привабливо не складає труднощів.

Купити ексклюзивні золоті каблучки, сережки, браслети та інші складові досконалого жіночого іміджу можна в інтернет–магазині або будь–якому фірмовому бутіку нашої Компанії. Неповторні ювелірні прикраси відомого київського бренду – це не просто чергові аксесуари, а Ваші вірні друзі, які надихнуть Вас на пригоди і подарують романтичний настрій і дух авантюризму. Цінуйте кожен теплий момент цього літа і отримуйте незабутні враження з прикрасами від «Столичної Ювелірної Фабрики™».

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине


 

ТЕГИ: золото ювелирные украшения