Криптобіржа WhiteBIT розширила можливості для поповнення балансу: три нові способи

Корреспондент.biz,  30 марта 2023, 13:15
💬 0
👁 90

Криптобіржа з українським корінням WhiteBIT активно розвивається та інтегрується у європейські платіжні системи та глобальні сервіси.

Так WhiteBIT додала можливість поповнювати баланс ще трьома міжнародними методами: через Apple Pay, SEPA та Web3-гаманець. Новинки вже доступні користувачам біржі.

Тепер до деталей оновлень.

Криптовалютна біржа продовжує роботу над додаванням інших методів поповнення, намагаючись зробити поповнення балансу якомога простішим та швидшим для всіх користувачів продукту. Так, WhiteBIT вже раніше додала Checkout до методів поповнення й зняття для таких валют як: євро, чеська крона, болгарський лев, фунт стерлінгів, польський злотий, турецька ліра, та долар. Наразі компанія є однією з найбільших європейських криптобірж, що обслуговує 3,5 мільйона клієнтів.


WhiteBIT — одна з найбільших європейських централізованих криптобірж, родом з України, заснована у 2018 році. Сьогодні компанія налічує понад 700 фахівців. На біржі представлено 350+ торгових пар, 270+ активів і 10+ державних валют. Найвищий середньодобовий обсяг торгів становить понад $2.5 млрд.

З початку повномасштабного вторгнення WhiteBIT активно співпрацює з Міністерством закордонних справ України (МЗС) для допомоги громадянам України. У квітні 2022 року криптопроцесингова платформа Whitepay стала партнером United24 — ініціативи Володимира Зеленського зі збору коштів на воєнну та гуманітарну підтримку України.

ТЕГИ: биржа криптовалюта