QUOTEX увійшов у топ-3 оновленого рейтингу найкращих бінарних брокерів від Traders Union

Корреспондент.biz,  10 апреля 2023, 17:45
💬 0
👁 43

З-поміж усіх видів трейдингу, бінарні опціони викликають чи не найбільше запитань у трейдерів.

Як вибрати надійного брокера? Як підвищити вірогідність виграшних ставок і понизити ризики? З якими активами найвигідніше працювати на бінарних опціонах та як уникнути шахраїв — всі ці питання цікавлять не лише початківців, а й досвідчених гравців ринку, адже завжди залишаються актуальними.

Фінансові аналітики Traders Union на своєму сайті надали вичерпні відповіді на ці запитання. Зокрема, опублікували рейтинг брокерів, чиї бінарні опціони вирізняються високим рівнем прозорості та надійності.

Яких брокерів обрали Traders Union та чому?

Створюючи рейтинг, експерти покладалися на безліч факторів, серед яких рівень безпеки бінарного брокера, регулювання, кількість запропонованих торгівельних інструментів. Також до уваги було прийнято зручність інтерфейсу та компетентність/оперативність клієнтської підтримки.  Відтак до трійки брокерів з найкращою репутацією увійшли:

Звісно ж, цими трьома брокерами рейтинг TU не обмежується. У списку 11 компаній, серед яких Binarium, IQOption, NinjaTrader та інші. Побачити повний топ-ліст можна на офіційному сайті Traders Union.

Поради експертів трейдерам на бінарних опціонах

Traders Union також дали декілька порад тим, хто має намір спробувати себе у торгівлі бінарними опціонами.

Дотримуючись цих простих порад, трейдери зможуть убезпечити себе від розповсюджених помилок і зроблять торгівлю більш комфортною та прибутковою.

 

ТЕГИ: рынок форекс форекс трейдер