Унікальний у своєму роді: в Одесі відкрився шоурум BMW MOTORRAD

Корреспондент.biz,  6 мая 2024, 13:05
💬 0
👁 121

В Одесі відкрився шоурум BMW MOTORRAD, концептом якого є POINT OF EXPERIENCE, тобто точка досвіду як для бувалих мотолюбителів, так і для новачків.

Тут можна придивитися актуальні моделі байків, провести ТО власному, обрати якісне фірмове екіпірування, відпочити з друзями у ресторан-барі, насолодитися переглядом трансляцій мотоперегонів. А також є можливість на сучасному мотосимуляторі відточити навички пілотування залізного коня на різноманітних всесвітньовідомих трасах, на яких проводять професійні мотоперегони.

Більше подробиць далі у нашому матеріалі.

Цієї весни українська спільнота мотолюбителів отримала величезний подарунок. В Одесі 27 квітня відкрив свої двері унікальний у Східній Європі простір BMW MOTORRAD ODESA. Це проєкт офіційного дилера Емералд Моторс, який вже багато років представляє бренд BMW.

Шоурум реалізовано у концепції POINT OF EXPERIENCE. Під час його створення автори надихалися вже існуючими у Німеччині, Франції, Стокгольмі та Кореї, перейнявши від них найкраще.

 

Це місце створене як для тих, хто давно в тусовці, так і для тих, хто хоче поринути у світ мототранспорту. Наприклад, у досвідчених райдерів з’явилась можливість відточити свої навички на сучасному мотосимуляторі, ганяючи по віртуальним версіям всесвітньовідомих треків. А новачки можуть «набити руку» перед придбанням свого першого байку.

Важливо зазначити, що поїздки по віртуальним трасам можливі завдяки симулятору Moto Trainer, до створення якого причетні справжні пілоти, техніки та інженери. А одним з партнерів розробників є Міжнародна мотоциклетна федерація, яка проводить змагання MotoGP.

До речі про перегони, в шоурумі можна подивитися трансляції та відпочити у ресторан-барі разом з друзями, поки Вашому байку в майстерні механіки проводять техобслуговування.

Окремої уваги заслуговує й сама зона сервісу, яка має свій дизайн і не схожа на типові СТО, де оку навіть немає за що зачепитися.

Якщо власного мотоцикла ще не маєте, то можете придивитися будь-яку з актуальних моделей та записатися на тест-драйв. А коли все ж таки придбаєте байк, отримаєте задоволення не тільки від нього, а й від процесу видачі. Для цієї урочистості виділена окрема зона.

Мотоцикли в BMW MOTORRAD є на будь-який смак. Наприклад, можна придивитися до абсолютно нової моделі R 1300 GS. Це ідеальний варіант для тих, хто полюбляєте під час подорожі з'їхати з дороги, адже цей байк доволі гнучкий по налаштуваннях.

 

Але любителям класики краще звернути увагу на стильний R 18, який всім своїм зовнішнім виглядом підштовхує до того, щоб увімкнули AC/DC і котилися на крейсерській швидкості за містом вздовж моря.

 

Якщо не подобається запах бензину та мастила, в BMW MOTORRAD ODESA знайдуться і електробайки. Наприклад, комфортний міський CE 04, який має футуристичний дизайн, що збирає погляди. А найголовніше - це його динаміка на старті, яка досягається завдяки електромотору.

 

Після того, як оберете байк до душі, не забудьте про безпеку. В шоурумі можна підібрати щось під свій стиль. Є все необхідне: шоломи, куртки, штани, рукавички, взуття.

На відкритті BMW MOTORRAD ODESA показали кастом-проєкт «Незламний», який став абсолютним переможцем чемпіонату з кастомайзингу у Німеччині. Назва мотоцикла дуже символічна, оскільки він пережив влучання російської ракети у Харкові.

 
 

Коли стоковий BMW R18 витягли з-під завалів, його вирішили не утилізовувати, а побудувати на його базі унікальний проєкт. Алюмінієвий обвіс розробили майстри Iron Custom Motors. Також вони встановили колеса діаметром 23 дюйми спереду та 21 дюйм ззаду. Зокрема, байк оснастили пневмопідвіскою, а бензобак прикрасили автографом Президента України.

Атмосфера під час відкриття

 

Потрібно додати декілька слів і про атмосферу, яка панувала в шоурумі під час відкриття. Коротко її можна описати так: мотоцикли, музика і барбекю. Це був вікенд мотосім'ї, на який люди з'їхалися з різних куточків країни. Розмови про байки й щирі позитивні емоції прикрасили цей храм німецької надійності, комфорту й потужності. Є відчуття, що ця історія буде постійною.

Окремо варто згадати про благодійний аукціон з лотами у вигляді розмальованих коробів від патронів та тубусами від гранатометів, які доповнювалися бонусами для мотовласників. Вдалося зібрати понад 70 тисяч гривень на потреби 3-го Окремого Полка Спеціального Призначення імені князя Святослава Хороброго.

 

Задля закріплення позитивних емоції на відкриття запросили фронтмена гурту «Скай» Олега Собчука, який не тільки потужно виступив, а ще й  провів благодійний аукціон. Йому вдалося зібрати близько 80 тисяч гривень на станцію РЕБ для боротьби з дронами, яка рятуватиме життя українським захисникам.

 
ТЕГИ: Одесса BMW мотоциклы