Які товари варто вже замовити до зимових свят

Корреспондент.biz,  25 октября 2024, 09:00
💬 0
👁 30

Якщо зовсім не хочеться стресувати у грудні через затори та черги до кас, то є сенс вже подумати про святковий шопінг до Різдва та Нового року.

Таке планування заздалегідь дає змогу заощадити час, нерви і, звичайно, гроші. Адже чим далі до свят, тим більше можливостей. Зокрема, можна замовити товари в китайських інтернет-магазинах за приємними цінами і встигнути отримати все якраз до свят. Переваги очевидні. А що саме купувати і на які шопінг-категорії варто звернути увагу — поділилися фахівці з поштово-логістичної компанії Meest China.

Святковий декор і прикраси для дому

Створити справді казкову атмосферу легко за допомогою різдвяного декору, якого в китайських маркетплейсах представлено чимало. Можна придбати як набір у вигляді ялинки та прикрас до неї, так і розширити цей перелік тематичними скатертинами, серветками, свічниками, підставками під чашки та келихи, різдвяними віночками на двері та святковим посудом. Додайте ще трохи затишку за допомогою пледів, подушок та іншого текстилю з візерунками та символами свят. І не забудьте про гарненькі капці та кумедні светри для всіх домашніх!

Подарунки близьким і колегам

Заздалегідь подбайте, щоб усі отримали приємні презентики до свят. Головне — орієнтуватись на зацікавлення людини, якій даруватимете. Тут і електроніка та смарт-гаджети для фанатів технологічних девайсів, і стильні блокноти з наліпками для поціновувачів естетичного планування. Можна відшукати як дуже особисті презенти близьким, на кшталт шовкової піжами чи халата для бабусі, так і стримані подарунки для улюблених колег, наприклад, набір оригінальних китайських чаїв.

Подарунки для малечі

 

Для діток зимові свята — це жива казка, овіяна чарами та магією. І нам дорослим хочеться якомога довше оберігати дитинство малечі. Обов’язкова умова цього — подарунки на Різдво та Новий рік. Замовляйте іграшки, ляльок, конструктори, машинки, настільні ігри та пазли. Крім того, в китайських маркетплейсах сила-силенна дитячих карнавальних костюмів, тож можна вигадати власну тематику святкування й придбати малечі вбрання до свят.

Новорічні презенти домашнім улюбленцям

Якщо для вас хвостаті є повноцінними членами родини — потіште свого чотирилапого друга новою лежанкою чи амуніцією (рулетки, повідки, шлейки, нашийники). Також можна оновити арсенал іграшок, і варіантів тут дійсно безліч — м’ячики, пулери, канати, пискавки, інтерактивні розвивальні іграшки тощо. Крім того, подбайте про теплий одяг і кумедне святкове вбрання для улюбленця, а також ласощі та смаколики.

LED-підсвітки, гірлянди та лампи

 

В українських реаліях це вже товари подвійного призначення. З одного боку, предмети з цієї шопінг-категорії стильно доповнюють святкову атмосферу, створюють м’яке та затишне світло, додаючи таємничості, магії та чар у домівку. А ще це й резервне освітлення на випадок блекаутів. На вибір — різноманітні LED-стрічки, тематичні гірлянди, ліхтарики та LED-свічки у вигляді будиночків і ялинок, неонові підсвітки усіх можливих кольорів, лампи-сніговички та магічні кулі з підсвітками.

Це лише дрібка ідей з безлічі можливих варіантів, які чекають на вас на китайських маркетплейсах Taobao, 1688, Pinduoduo. Обирайте найцікавіші з них і додавайте до замовлення, а про вигідну доставку подбає Meest China. Компанія пропонує зручний сервіс: об’єднання товарів від різних продавців в одну посилку (або навпаки розділення на декілька посилок за вашим запитом), ретельна перевірка й фотозвіт, посилене пакування, викуп товарів за посиланням та інші послуги, що зроблять для вас інтернет-купівлю за кордоном більш прозорою та легкою.

Порада наостанок: краще формуйте замовлення вже зараз, адже що ближче до свят, тим більшим буде логістичне навантаження. Вже зараз спостерігається певна черга на завантаження у портах і терміналах. Логісти Meest China роблять усе можливе для прискорення доставки, проте це глобальний світовий тренд. Тож краще мати хоча б трохи часу в запасі і вже зараз писати листа Святому Миколаю.

 

ТЕГИ: Китай сервис доставка