Bosch виступив партнером конкурсу професійної майстерності серед учнів ПТНЗ

10 июня 2008, 15:00
💬 0
👁 10

Компанія Robert Bosch Ltd. виступила партнером всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за спеціальністю «лицювальник–плиточник», що відбувся з 3 по 6 червня 2008 року в Рівному.

Проект здійснено в рамках програми співпраці Bosch і Міністерства освіти і науки України.

 

У фінальному III етапі всеукраїнського конкурсу лицювальників–плиточників на базі рівненського ВПУ №1 взяли участь переможці обласних етапів з 27 регіонів України. В боротьбі за звання кращого молодого плиточника України учні мали проявити себе в теоретичному і практичному турах. За їх результатами і були визначені переможці.

 

Для учасників конкурсу та їх майстрів фахівці Bosch провели майстер-клас по застосуванню професійного електроінструменту в плиточних роботах. Всі учасники конкурсу отримали подарунки і сувеніри від Bosch, а троє учнів, чиї роботи відмітило журі і представники компанії, були нагороджені професійним електроінструментом Bosch.

 

"Підтримка конкурсів професійної майстерності є важливою частиною нашої співпраці з Міністерством освіти і науки України, відмічає Наталія Патиченко, маркетинг менеджер Bosch. – Підтримуючи талановиту молодь, ми робимо свій вклад у становлення їх як фахівців, Професіоналів з великої літери".