Vienna Insurance Group: звернення Генерального директора Wiener Städtische Versicherung AG Vienna Insurance Group пана Гюнтера Гайєра

19 июня 2008, 09:28
💬 0
👁 6

Vienna Insurance Group продовжує неухильно демонструвати високі темпи росту; і я радий повідомити Вам про те, що наша команда вже втретє перемогла у жорсткій боротьбі з компаніями, акції яких котируються на Австрійській фондовій біржі, за звання компанії з найбільш стійкими та тривалими показниками росту.

Результати були отримані австрійською щоденною економічною газетою ”WirtschaftsBlatt”  на основі досліджень, які базувались на таких ключових показниках діяльності компаній, як прибуток; прибуток до сплати процентів та податків; кількість працюючих; співвідношення величини прибутку до сплати процентів, податків та амортизації до кількості працюючих.  Уже  третій раз поспіль Vienna Insurance Group  була нагороджена званням  “Маестро п’ятирічного росту”.

Дозвольте мені процитувати статтю, яка була опублікована 9 червня 2008 року в австрійській щоденній економічній газеті “WirtschaftsBlatt” (стор. 2, розділ "Компанії та Ринки"):

“Цього разу конкурентна боротьба була запеклою, як ніколи. У четвертому дослідженні росту компаній газети “WirtschaftsBlatt” було оцінено основні показники діяльності 46 компаній (55 – для дворічного порівняння), зареєстрованих на Австрійській фондовій біржі. Результатом змагання стала нагорода Генерального директора Wiener Stadtische пана Гюнтера Гайєра як  Маестро п’ятирічного росту, яку він отримав третій рік поспіль. (…)”

Далі у статті зазначалось, що:

"Метою щорічного оцінювання газетою “WirtschaftsBlatt” стало визначення тих основних показників компаній, зареєстрованих на Австрійській фондовій біржі, які забезпечують стійкий ріст для інвесторів. Це вимагає не одноразового збільшення товарообороту або прибутку, а тривалого зростання протягом кількох років. (…)”

Я б хотів скористатись нагодою та висловити свою вдячність усім Вам за Ваш внесок у забезпечення стійкого росту нашої  Групи.

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями