Utel пропонує миттєво оплачувати мобільний зв'язок через сервіси ПриватБанку

18 июля 2008, 10:34
💬 0
👁 28

Оплата послуг мобільного зв'язку нового стандарту Utel стала ще зручнішою та простішою. Зробити це можна за допомогою будь-якої платіжної картки через мережу банкоматів та на веб-сайті ПриватБанку, в системі Інтернет-банкінгу Приват24, а також на сайті оператора Utel.

Для зручності своїх клієнтів Utel пропонує швидкий спосіб оплати послуг мобільного зв'язку нового стандарту Utel - за допомогою будь-якої платіжної картки на сайті ПриватБанку www.privatbank.ua (http://www.privatbank.ua/), в Інтернет-банку Приват-24 www.privat24.ua (http://www.privat24.ua/), в системі банківських віджетів partner.privatbank.ua (http://partner.privatbank.ua/) та на веб-сайті компанії Utel – www.utel.ua (http://www.utel.ua/) на платіжній сторінці (https://secure.privatbank.ua/utel/utel.cgi).

Зручний та простий інтерфейс сервісів оплати дозволяє здійснити платіж швидко і без зусиль. Здійснити оплату можна у будь-який час, а поповнення рахунку відбувається у режимі он-лайн.

Операції оплати через Інтернет платіжними картками здійснюються ПриватБанком відповідно до найсучасніших стандартів безпеки Інтернет-платежів 3-D Secure, надійність платежів підтверджена сертифікатами Thawte, Verified by Visa та MasterCard SecureCode.

Абоненти Utel як контрактної, так і неконтрактної форми обслуговування також можуть поповнити рахунок у мережі банкоматів Приватбанку. При цьому власники платіжних карток, випущених Приватбанком, комісії не сплачують. З держателів карток інших банків України утримується додаткова комісія згідно тарифів банку. Оплата здійснюється в режимі реального часу.

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями