“Дивись та Вигравай!” разом з MTV Україна

3 сентября 2008, 12:18
💬 0
👁 9

Починаючи з 3 вересня, 500 000 MTV-стікерів буде розіслано абонентам Волі. Головний приз – 2 квитки на церемонію MTV EMA 2008 у Ліверпулі.

Київ, 3 вересня 2008 року. MTV Україна з радістю оголошує про початок унікальної акції “Дивись та Вигравай!". Головний переможець конкурсу буде нагороджений двома квитками на церемонію MTV Europe Music Awards 2008 у Ліверпулі (включаючи авіа квитки та кешенькові гроші), а також отримає запрошення на вечерю з відомою музичною групою.

MTV Europe Music Awards – найбільш довгоочікувана подія року у музичному світі. На відміну від багатьох інших нагород, переможці EMA обираються глядачами, що робить церемонію ще більш унікальною та популярною не тільки для фанів, але й для самих зірок.

На протязі останніх 15 років було вручено більше 170 статуеток EMA. Цьогорічні переможці приєднаються до таких мега зірок як Britney Spears, Justin Timberlake, Madonna, Spice Girls, Robbie Williams, Eminem, Janet Jackson, Michael Jackson, Linkin’ Park, Bryan Adams, Take That, Tokio Hotel та інших. Минулого року престижну нагороду отримала українська співачка Lama.

Для того щоб прийняти участь у конкурсі та поборотися за головний приз, необхідно обов’язково зареєструватися на офіційному сайті www.mtv.ua (http://www.mtv.ua/).

Для тих у кого немає бажання реєструватися на сайті www.mtv.ua (http://www.mtv.ua/), але є бажання отримати ексклюзивні призи, можна просто дивитися MTV Україна на каналі Воля Інформ кожен день з 14.00 до 18.00 та відправляти смс за спеціальним кодом на вказаний номер.

Окрім подорожі до Ліверпуля, 12 учасників конкурсу матимуть шанс виграти ексклюзивні призи, такі як плазмові панелі та багато інших.

Про інші подробиці акції,  що триватиме до 30 вересня, можна дізнатися на сайті www.mtv.ua (http://www.mtv.ua/).

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями