MTV Україна призначає нового генерального директора

9 сентября 2008, 09:41
💬 0
👁 4

Київ, Україна (9 вересня 2008 року) – MTV Україна з гордістю повідомляє про призначення на посаду головного директора MTV Україна Костянтина Стрюкова.

Пан Стрюков, який очолить посаду з 1 жовтня 2008 року, розпочне керування усіма аспектами діяльності української ланки MTV.

 

"Костянтин надзвичайно талановитий керівник, який володіє ґрунтовними знаннями українського медіа-ринку. Його сильні комунікативні та стратегічні здібності, вміння планувати та видатні лідерські якості, сприятимуть зміцненню позиції MTV, й головне, допоможуть нашим клієнтам у досягненні їхньої мети, а саме – знайти підхід до молодої, але впливової аудиторії глядачів" ,- каже пан Пітер Чарчаліс, віце-президент Horizon Capital, фонду прямих інвестицій, що знаходиться у Києві та є головним інвестором  MTV Україна.

 

Пан Стрюков приєднається до команди MTV Україна, залишивши посаду Головного Директора провідного медіа агентства Starcom Україна, де він відповідав за загальний розвиток агентства, включаючи планування та управління фінансами, навчання персоналу та розробку нових напрямків бізнесу. 

 

Попередньо пан Стрюков займав високі посади в таких компаніях, як  Starcom та Leo Burnettt Media в Україні. Пан Стрюков отримав низку визначних нагород, включаючи золоту нагороду на Міжнародному Фестивалі Реклами у 2004, золоту нагороду на Московському Міжнародному Фестивалі 2005, золоту нагороду на Kraft Media Awards Europe 2006 і ще багато інших.

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями