Корпорація «Богдан» не виключає можливості організації ще одного виробництва авто в Україні

12 сентября 2008, 10:24
💬 0
👁 8

Корпорація «Богдан», один з лідерів автомобільної галузі України, не виключає можливості будівництва ще одного заводу з виробництва автомобільної техніки в Україні в середньо строковій перспективі. Рішення про початок реалізації нового інвестиційного проекту може бути прийнято вже наступного року. Втім, корпорація наголошує, що позитивне прийняття рішення стане можливим при сприятливій політиці держави вітчизняним інвесторам.

Слід зазначити, що сьогодні корпорацією розглядаються декілька можливих майданчиків для організації нового виробництва. "Головним критерієм при воборі локації нового виробничого активу є максимально спрощенна схема логістики",- зазначив віце-президент зі стратегічного розвитку корпорації Василь Каплун.

За його словами корпорація перед початком організації нового виробництва розпочне будівництво великого логістичного комплексу с портовими можливостями. "Одним з майданчиків для логістичного комплексу розглядається територія в місті Миколаїв",- наголосив Каплун.

Нагадаємо, в поточному році корпорація "Богдан" відкрила два автомобільні заводи в Україні: 9 вересня – завод з виробництва вантажних автомобілів проектною потужністю 15000 вантажівок на рік, а 20 червня – завод з виробництва легкових авто потужністю 120-150 тисяч автомобілів на рік.

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями