«XXI Століття» увійшла в 10-ку компаній, що надихають,

30 сентября 2008, 10:07
💬 0
👁 12

Компанія «XXI Століття» увійшла в 10-ку українських компаній, що надихають, за версією журналу «Компаньйон». Компанія посіла 7 місце даного рейтингу, покращивши свій минулорічний результат.

На думку редакції, компанія "XXI Століття" "успішно осідлала хвилю росту ринку  нерухомості, а зараз методично протистоїть глобальній фінансовій кризі".

Дослідження проводив міжнародний холдинг MASMI (Великобританія, Лондон), що спеціалізується на маркетингових дослідженнях та бренд-консалтингу.  Десятку кращих вибирали на базі опитувань 100 експертів (50% ТОП-менеджерів і 50% спеціалістів), які без підказки назвали найбільш достойні, на їх погляд, компанії.

Також під час визначення переможців були враховані результати голосування на сайті www.companion.ua.

Вцілому визначення лідерів проводилось за 11 факторами:  корпоративна стратегія і політика, прагнення до лідерства, клієнтоорієнтованість, відомість (репутація, імідж), інноваційність, нестандартність маркетингових рішень, HR-політика, соціальна відповідальність, зацікавленість власників, впровадження сучасних технологій, ринкова орієнтація, соціальна відповідальність.

Даний рейтинг проводиться журналом "Компаньйон" щорічно з 2003 р.

 

 

 

 

 

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями