Horizon Capital інвестує 15 млн. доларів в українську роздрібну торгівельну мережу

6 октября 2008, 15:33
💬 0
👁 14

Київ, 3 жовтня, 2008 — Horizon Capital, компанія з управління фондами прямого інвестування, яка вкладає кошти в компанії з середнім рівнем капіталізації в Україні, підписала сьогодні інвестиційну угоду щодо інвестування 15 мільйонів доларів в Evrotek Group PLC, холдингову компанію для нещодавно заснованої української роздрібної торгівельної мережі під назвою Фреш.

Угоду було підписано разом з Міжнародною Фінансовою Корпорацією. Ця інвестиція зробить можливим подальше розширення сучасної роздрібної мережі компанії.

“Ці кошти дозволять нам розширити мережу географічно та зайняти частину ринку. В той час як сектор зростає швидкими темпами, він все ще є фрагментованим, та населення недоотримує послуги сучасних роздрібних форматів, таких як Фреш”, - сказав Михайло Весельський, засновник та Голова Ради Директорів компанії Evrotek Group PLC.

Evrotek Group PLC прийшла на ринок роздрібної торгівлі у 2006 році та є однією з найновіших роздрібних мереж України. Фреш має два стандартні формати: супермаркет (площею 1300 кв.м) та міні-гіпермаркет (площею 2400 кв.м). Компанія має на меті відкрити магазини у великих містах України (з населенням більше ніж 100 тисяч мешканців). Фреш вже відкрив вісім магазинів - у Євпаторії, Керчі, Кривому Розі, Херсоні та Рівному. Плани розширення мережі компанії передбачають загальну кількість у 58 магазинів і 3 логістичних центри до 2010 року.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями