Всі Гіппократи в гості до нас!

9 октября 2008, 09:20
💬 0
👁 6

Що нового могло відбутися в медицині з часів Гіппократа? Мабуть багато чого. Чи з чого б найвідоміші фахівці-медики «сиділи на валізах» по всій країні, очікуючи щось цікаве? А що може бути цікавіше за ознайомлення з новинками медичної науки та інноваційної медичної техніки?

Мабуть, що лише живе спілкування та обмін унікальним досвідом. А ще цікаво та корисно посперечатися з колегами щодо шляхів розв’язання проблеми, від якої залежить найсвятіше – життя людини. Та корисніше вислухати пораду (а краще порадити колезі) не лише  з сусідньої вулиці, а , наприклад, з далекого Китаю чи Німеччини. Де це можливо?

У відповідь на наші запитання 14 жовтня відкриває двері XVII Міжнародна виставка "ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я 2008", організаторами якої виступатимуть компанії Прем'єр Експо (Україна), ITE Group Plc. (Великобританія), GІMA (Німеччина), ITE LLC Moscow (Росія).

Серед традиційних тематичних розділів – контрольно-вимірювальна, регулююча та діагностична апаратура, лабораторна техніка, засоби для надання невідкладної допомоги, витратні матеріали, офтальмологічне та оптичне обладнання, обладнання для СПА салонів, фармацевтичні препарати та обладнання для їх виробництва, біологічно-активні домішки, дієтичне та дитяче харчування, товари аптечного асортименту, лікувальна та професійна косметика тощо, але... Чого коштує найдосконаліша техніка без людини – натхненної, зацікавленної? Отже, програма виставки містить в собі дуже цікаві заходи, як то: науково-практичний семінар “Актуальні питання сучасної рентгенодіагностики” (Організатор Центр рентгенівських технологій Асоціації радіологів України), доповіді щодо перспектив розвитку Законодавства України відносно продукції медичного призначення, презентації та майстер-класи за секціями. "На солодке" гостям пропонується найактуальніша Всеукраїнська конференція  "Український шлях до міжнародних стандартів. Стандартизація та сертифікація, виробництва і обігу лікарських засобів та виробів медичного призначення” (Організатори ТОВ “Моріон”та ДП “Прем'єр Експо”), що відбудеться 16 жовтня.

До речі, директор виставки Тамара Знайко зауважила: "З радістю можу відзначити той факт, що наша виставка продовжує щодалі рости та змінюватись з формату виставки до формату справжнього бізнес-форуму для представників не лише медичної справи, але і для наукової та ділової еліти, небайдужої до проблем здоров’я людини". Статистика виставки минулого року вражає, отжезагальна площа виставки - 10 000м2,  кількість учасників -  300 компаній з 27 країн. А в цьому році гостей та відвідувачів буде ще більше, адже в світі ще так багато цікавого.

 

Отже, виставку-форум варто відвідати не лише медичним "світилам", а і нам, пересічним "потенціальним пацієнтам", а ще людям, небайдужим до здоров’я української нації, та просто зацікавленим. Світ побачити, себе показати…

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями