Новини від торгових марок ЗАТ «Крафт Фудз Україна»

13 октября 2008, 11:58
💬 0
👁 7

Восени преміальна кава CARTE NOIRE виступила генеральним партнером другої щорічної фотовиставки від журналу «Афіша» - «Французьке кіно очима фотографів Cahiers du Cinema». Просто неба виставка діє цілодобово у парку Т.Г. Шевченка з 2 жовтня по 9 листопада.

Виставка презентує 36 робіт таких фотографів, як Кароль Белаш та Фредеріка Полетті, хроникерів легендарного французського кіножурналу Cahiers du Cinema.

Другим яскравим проектом осіннього сезону є тиждень моди в стилі CARTE NOIRE, що відбудеться 15-21 жовтня у Києві. Кава CARTE NOIRE обрала п’ять кращих українських дизайнерів для розкриття п’яти головних таємниць світу цієї французької торгової марки. Кожен з обраних дизайнерів втілить в своїй роботі одну з якостей марки та представить її увазі вишуканої публіки на подіумі. В рамках колекції Сarte Noire Couture Тетяна Земськова та Олена Ворожбіт розкриють своє бачення французького шарму, Автанділ проявить чуттєвість, Віктор Анісімов втілить у своїй роботі бажання, Олександр Гапчук буде експериментувати з поглядом на сучасність, а Андре Тан відтворить розкіш.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями