OTP Bank став переможцем національної кампанії «Олімпійський рух Visa»

24 октября 2008, 10:12
💬 0
👁 6

OTP Bank став переможцем національної кампанії «Олімпійський рух Visa», яка проходила в квітні травні цього року, в номінації «Кращий абсолютний приріст торгових оборотів по картках Visa за період акції»

Нагадуємо, що з 1 квітня по 31 травня 2008 року власники карток Visa, розраховуючись  за  покупки в торговельно-сервісній мережі на суму понад 50 гривень, автоматично ставали учасниками розіграшу головного призу – поїздки на Олімпійські ігри до Пекіну.

За період акції держателями карток Visa OTP Bank було здійснено понад 132 тисячі операцій в торговельно- сервісній мережі на суму понад  50 мільйонів гривень.

Всього за період із січня по вересень 2008 року за допомогою карток Visa OTP Bank було здійснено понад 521 тисячу операцій в торговельно-сервісній мережі та понад 649 тисяч операцій по зняттю готівки. Загальний об’єм трансакцій становив понад 982 мільйона гривень.

Картки міжнародної платіжної системи Visa, емітовані OTP Bank, є надійним та зручним засобом розрахунків за товари і послуги та отримання готівки в Україні та за її межами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями