Від ОО до ОООО ''Общєство с огранічєной оранжевой отвєтствєнностю'' Я-ка-Т-ва!

07 серпня 2012, 14:40
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
2748

Та швидкість з якою всі опозиційні секрети полішинеля випорвзають крізь прізвища в партійних списках говорять самі за себе ніж виборчі програми. Кроки самої опозиції стають головною зброєю проти неї.

 

Аналізуючи списки, що їх поназатверджували партійно-міжпартійні з'їзди піймав себе на дивному відчутті – те що називається об'єднаною опозицією запропонувало такий собі софтваріант – якось так чарівною паличкою із списків або викреслились, або засунулись в глибоке задуп'є польові командири, або ж промотори Майдану. Зрозуміло, що потенціал багатьох із них зажигать пламєнним глаголом серця мільйонів давно підсів, але символічний капітал того ж Стецьків, Донія чи донеччанина Гримчака не настільки девальвувався щоб опозиція без них могла перемагати. Зрозуміло, що металевих тумбочок, звідки вищезгадані могли б виймати целофанові брикети баксів, що смачно пахнуть свіжою фарбою у них нема, але ж хіба гроші роблять політику, політика все ж таки робить політику. У нас все навпаки – навіть опозиція нав'язує суспільству модель політики як найприбутковішого інвестиційного бізнесу. Тільки но громадський рух "Чесно" проголосив Гудиму, Донія і Томенка чесними політиками як двоє з них тут же миттєво опинилися поза списками ОООО. Може в тому й полягала місія цього руху з невизначеною метою, щоб очистити політику від більш-менш порядних і відповідальних політиків? Що ж до спадкоємності Майдану, то може б варто було б нагадати де під час Майдану перебував наприклад Яценюк, чи ще деякі персонажі із першої-другої десятки списку? Ставку зроблена на коротку пам'ять виборця?

 

Майдан – це Юля! Ми – вже не Майдан!

 

Тобто опозиція в цьому сенсі не виступає ніякою альтернативою владі – єдина мета поміняти обличчя, чи краще так – у стільниках влади змінити трутнів. Ну про трутнів тут трохи не те – відомо що керує у вулику бджоломатка. Тільки коли один із найвідданіших тимошенківців Віталій Чепинога опиняється зовсім не у списку ОООО, то починаєш таки підозрювати формувальників списку у обмеженій оражнєвій отвєтствєності – значить нічим у цьому вулику бджоломатка не керує, а десь так під осінь і трутнів починають вигонити із вуликів.

 

І чим більше буде крику: – Ми інші!, тим голосніше відлунюватиме: – Ви такі самі!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.