На Київщині депутат від «Батьківщини» переміг на виборах до райради

24 жовтня 2011, 15:27
Власник сторінки
политик
0
1574

«Батьківщина» перегнала «регіонів» — 34% проти 10%, але влада не змиряється

Але цікаво, що наша маленька перемога не подобаєтьтся діючій владі, тому сьогодні все робиться для того, аби вибори визнати недійсними. Нашого кандидата намагалися зняти з виборів двічі, без будь-якої на те серйозної причини, але з домомогою жителів с.Погреби, які повірили та підтримали, вибори відбулись на користь «Батьківщини».
Пригадую, як минулої осені через клонування партійних осередків Київської обласної «Батьківщини» ми не брали участі у виборах до Київської обласної ради та більшості місцевих рад. Сьогодні у судах відкриті кримінальні справи проть фальсифікаторів. Тоді влада вперто вкладала в вуха всім, що «Батьківщина» сьогодні втрачає рейтинг, що ті кроки та реформи влади, які вона сьогодні провадить схвальоно підтримує більшість українців, але, що ж ми бачимо? «Рейтинг «Батьківщини» на Київщині дуже високий, це ще раз довели вибори у Погребах.
Ми максимально відстояли результат та недопустили фальсифікації. Під час роботи дільничної комісії та підрахунку були представники ЗМІ з телебачення, газет, разом всі ми показали на маленькому прикладі, що фальсифікацій можна не допустити! Минулорічна спроба влади знищити нашу силу, як єдину опозиційну, нас зробила лише сильнішими, а люди, як і раніше, довіряють нам і розраховують лише на нас! Незважаючи на всі замовні рейтинги, які фальшує влада, «Батьківщина» залишається тією політичною силою, якій довіряють.
Але отримати кредит довіри від виборців це лише частина, тепер результати треба захистити, адже одразу після оприлюднення результатів голосування  В’ячеславу Субботіну  зателефонували з територіальної виборчої комісії та проінформували, що з’явились скарги, від невідомих людей. Броварська територіальна виборча комісія планує своє засідання на 25 жовтня, тож побачимо, чи піде влада на конфлікт з жителями с. Погреби!?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.