Нові енергетичні напої HELL для геймерів

29 липня 2021, 13:44
Власник сторінки
0
12

Представляємо лінійку продуктів HELL Gamer Edition

Будапешт, 22 лютого 2021 р. - HELL ENERGY з гордістю представляє абсолютно нову лінійку продуктів HELL Gamer Edition, створену спеціально для любителів відеоігр. Назва та дизайн, що викликають асоціації з грою, три освіжаючі смаки, амінокислоти, вітамінами групи В і 32 мг/100 мл кофеїну забезпечать оптимальні результати гри.

Майже третина всього населення Землі, 2,7 мільярди людей, періодично або регулярно грає у відеоігри. В Україні ж за результатами 2020 року кількість геймерів збільшилася з 3 до 5 мільйонів - загалом дослідження свідчать про щорічний приріст на 15-20%. Якщо раніше активність геймерів становила близько 35-40 хвилин на день, зараз показник перевищує 60 хвилин за аналогічний період.  

Хороший геймер повинен відповідати багатьом стандартам: має вміти безперервно концентруватися протягом кількох годин вдень, а іноді навіть і цілої ночі.

«Як уже зрозуміли наші споживачі, ми, як один з найпопулярніших виробників країни, любимо придумувати щось нове та забезпечувати шанувальників бренду інноваційними продуктами, яких вони від нас очікують. На розробку нових енергетичних напоїв нас надихнули саме геймери, і тепер ми з гордістю представляємо лінійку продуктів HELL ENERGY Gamer, яка вперше запускається на український і міжнародний ринки», - заявив Кріштіан Шмідт, директор з креативного маркетингу компанії HELL ENERGY Magyarország Kft.

Склад напоїв HELL Gamer Edition сприяє зниженню втомлюваності завдяки доданим амінокислотам, звичайному для енергетичних напоїв вмісту кофеїну та вітаміну B.

Час, проведений за грою, тепер має 3 особливі, фантастичні смаки:

      ARCADE Tropical Bomb - тропічна бомба з екзотичним смаком, що переносить в атмосферу джунглів

      NOVA Cherry Beam з освіжаючим смаком чорної вишні стане ідеальним компаньйоном для більш складних квестів і битв

      PvP Coco Split з ароматом кокосового горіха змусить вас почувати себе як у тропіках

Продукти доступні у магазинах з липня.

Грай на повну!

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.