Хроніка окупації. ОБСЄ зафіксувала на Сході України російські комплекси РЕБ "Тор

01 листопада 2018, 13:09
Власник сторінки
0
50

Фактично, Росія перетворила Донбас на випробувальний полігон для свого найновішого озброєння і відпрацьованих тактик ведення бою.

Бойовики активно використовують проти ЗСУ засоби радіотехнічної розвідки (РТР) та радіоелектронної боротьби (РЕБ).

Наприкінці жовтня місцевими джерелами аналітичного відділу ГІ "Права Справа", на території окупованих районів Луганської області, в районі Бахмутки, був зафіксований російський комплекс радіоелектронної боротьби. Інформація щодо можливого місця дислокації російського комплексу РЕБ була передана українським військовим.

26 жовтня у непідконтрольних урядові районах в районі Бахмутки, поблизу с. Хороше, безпілотний літальний апарат (БПЛА) СММ ОБСЄ зафіксував комплекс радіоелектронної боротьби і розвідки "Торн" збройних сил РФ і 2 БТР-80.

Варто зазначити, що нещодавно в ефірі телеканалу "112 Україна" була оприлюднена інформація аналітичного відділу ГІ "Права Справа", про випробування новітньої розробки російського ВПК РЕБ "Інфауна".

...

Фактично, Росія перетворила Донбас на випробувальний полігон для свого найновішого озброєння і відпрацьованих тактик ведення бою.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.