Дмитро Снєгирьов
Украина,
23 марта 2020, 14:03

Навіщо був потрібен "цирк" у Нових Санжарах, якщо тисячі українців, які останнім

Чому нинішні тисячі українців не були поміщені на карантин, як це зробили з людьми, яких повернули з Уханя? В чому різниця між українцями, які повернулися з Італії та з Китаю? Навіщо тоді взагалі був потрібен "цирк" у Нових Санжарах із використанням важкої бронетехніки і примусовим карантином на два тижні?
20 февраля 2020, 07:09

Спільне патрулювання україно-російського кордону нашкодить Україні і не прискори

Україні треба наполягати на червоних лініях, спираючись на міжнародний досвід. Добре, ми погоджуємося на діяльність міжнародних адміністрацій під егідою ОБСЄ. Але під їх же охороною. На чому, власне, і наполягала Росія. Треба заганяти Росію в глухий кут, використовуючи проти неї заяви її високопосадовців.
17 февраля 2020, 21:23

Обміном заручниками повинні займатися професіонали, а не політики

Обміном заручниками повинні займатися професіонали, а не політики. Наразі представником України в робочій підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи призначено генерал-майора Служби безпеки України Геннадія Кузнєцова.Источник: https://censor.net.ua/b3176272
17 февраля 2020, 21:19

Мачуха-доля відірвала дідів запорожців від матернього лона й закинула їх на Куба

Оцінюючи діяльність СКНР, треба визнати, що на Кубані багато в чому визначилося майбутнє незалежної України. На думку останнього прем’єра республіки Кубанський Край В. Іваніса, нерішуче ставлення українського уряду Скоропадського до політичного об’єднання з Кубанню врятувало Добровольчу армію.Источник: https://censor.net.ua/b3176039
6 февраля 2020, 23:02

За сто днів перебування на посаді Гайдай не запропонував механізмів врегулювання

Подібна реакція свідчить про нерозуміння проблематики області і відсутність чіткого плану соціально-економічного розвитку регіону. Натомість, енергетична стратегія повинна встановлювати можливий вектор структурної перебудови економіки області, на підставі переобладнання енергоблоків теплоелектростанцій з антрацитової марки вугілля на газову.
5 февраля 2020, 10:29

"Юридична очистка" небезпечна для України. Вона може скасувати відповідальність

Примітно, що за часів президентства Петра Порошенка, Україна в процесі обміну полоненими, взагалі уникала подібних формулювань. Тобто, про жодну т. зв. «юридичну очистку» і припинення кримінального пе
31 января 2020, 21:53

В ОРДЛО проводять танкові навчання і готуються до прориву на трьох ділянках розв

Під час останнього раунду переговорів ТКГ у Мінську, сторони обговорювали можливість організації нових Контрольних пунктів в’їзду-виїзду (КПВВ). Зокрема, терористичні «ЛНР» і «ДНР» пропонують розвести війська та відкрити КПВВ на Луганщині поблизу Веселогорівки і Щастя, а українська сторона – біля селища «Золоте-4».
30 января 2020, 23:06

Призначення Козака означає, що Москва просуватиме ідеї входження "ЛДНР" у політи

І якщо в Москві поставили Козака, отже, будуть просувати ідеї входження "ДНР" і "ЛНР" у політичне коло України. А це ще гірше, ніж заморожений конфлікт. Тому що ми дістанемо бомбу уповільненої дії під фундаментом української державності.
26 января 2020, 12:44

Україною фактично в односторонньому порядку виконуються завдання, які були визна

Станом на сьогодні Україною фактично в односторонньому порядку виконуються завдання, які були визначені "нормандським форматом". Політика примирення з РФ за рахунок українських інтересів і чергових поступок не вирішить питання деокупації Донбасу. І, головне, не вирішить питання наповнення його українським змістом.
24 января 2020, 18:46

Про посольство України в Султанаті Оман або "При Пороху такого не було!"

Візьму на себе сміливість пояснити читачам і самому пану міністру деякі аспекти дипломатичних відносин між Україною і Султанатом Оман. Справа утім, що в Султанаті немає посольства України, яке б за версією міністра закордонних справ Пристайко надавало сприяння в організації візиту президента Зеленського.