PROVID та Visage DDB об`єднують досвід команд та кращі практики

13 червня 2018, 13:33
Власник сторінки
0
38

15 червня команди PROVID та DDB Group об’єднуються в бізнес-юніт Provid DDB.

Розвиток експертизи DDB у складі Provid та подальшу інтеграцію об’єднаної команди у Креативний дивізіон AGAMA Communications очолить Юлія Голота.

Синергія мережевої діджитальної експертизи DDB Group та креативної PROVID завдяки об’єднанню в рамках єдиної агенції дозволить надавати клієнтам комплексні інтегровані рішення, замовлення на які все частіше надходять. Головна мета – бути максимально ефективними, мобільними, відповідати вимогам комунікаційного ринку.

Завдяки об’єднанню двох успішних команд клієнти отримають більше можливостей обслуговування у форматі «єдиного вхідного вікна», а співробітники - кращі можливості для реалізації власного потенціалу.  

Детальніше можна ознайомитись за посиланням: http://sostav.ua/publication/provid-ta-visage-ddb-ob-ednuyut-dosvid-komand-ta-krashchi-praktiki-78719.html 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.