У Вінницькій області готують фальсифікації на президентських виборах?

23 травня 2014, 21:14
Власник сторінки
0
62
У Вінницькій області готують фальсифікації на президентських виборах?

Чи світить омріяне президентство Юлії Тимошенко? В 2014 році ні, а можливо і на всіх наступних виборах теж.

Чи світить омріяне президентство Юлії Тимошенко? В 2014 році ні, а можливо і на всіх наступних виборах теж. Виборці, нарешті, не те, щоб зрозуміли, швидше – відчули різницю між державними діячами, які ставлять стратегічні для країни цілі та намагаються їх досягнути – з одного боку, і професійними політиками, для яких Україна – на другому місці, а особиста влада – на першому.

До останньої категорії саме і відноситься Юлія Тимошенко. Усісоціологічні дослідження пророкують їй нищівну поразку. Однак змиритися із цим вона не хоче і не буде.

 Винница.info: У Вінницькій області готують фальсифікації на президентських виборах?

Навіть соціологічне дослідження маловідомої контори (на фото), яке також віщує поразку Тимошенко в першому турі, але з меншим відривом, ніж про це вказують всі інші авторитетні соціологи, виставляється, на офіційну сторінку кандидата у соціальну мережу, як чергова перемога, на кшталт віртуального «Руху опору».

Тож, якщо неможливо виграти вибори, слід їх зірвати. Зокрема, наші джерела кажуть, що така вказівка вже озвучена по структурі “Батьківщини” у Вінницькій області.

Вінниччина – взагалі може стати лакмусовим папірцем для ілюстрації всієї катастрофічності стану Тимошенко. Регіон, який щоразу давав чи не найбільший відсоток “за” Тимошенко та БЮТ цього разу може продемонструвати антирекорд для “біло-сердешних”, одностайно підтримавших земляка Порошенка. А принцип земляцтва в українських умовах є набагато вагомішим за ідеологічні та програмні фактори.

Тому саме у Вінницькій області запланована масштабна кампанія, спрямована на зрив виборів.

Не встиг ще згаснути скандал, коли в партійному офісі “Батьківщини” знайшли величезну кількість “чорнухи” проти Петра Порошенка, як назріває конфлікт інший.

 Винница.info: У Вінницькій області готують фальсифікації на президентських виборах?

В розпал виборчої кампанії, протеже голови обласної «Батьківщини», очільник обласної ради Сергій Свитко власним розпорядженням звільнив всіх головних лікарів області. Це не багато, не мало 32 лікарні з тисячними колективами. Під виглядом боротьби з корупцією та люстрації, незважаючи на жодну норму трудового законодавства всі лікарі були відсторонені від роботи, а на посади виконуючих обов’язки призначили лояльних до нової влади людей. Головна умова - системна робота з колективами, щодо забезпечення потрібного волевиявлення. Колективи таке ноу-хау не оцінили, але за підтримки купки підконтрольних місцевих активістів, які влаштовують акції з запалюванням шин та аутодафе претендентам на посади лікарів, на так званих громадських слуханнях,  влаштований шалений тиск на вінницьких лікарів. Внаслідок таких методів вже є випадок смерті одного головного лікаря.

 Винница.info: У Вінницькій області готують фальсифікації на президентських виборах?

Також вже відомо, що на спеціальних дільницях вибори будуть зірвані за визначенням. Фігурант нещодавнього скандалу зі зберіганням та розповсюдженням «чорного піару» в області Людмила Щербаківська вмикає адміністративні важелі. Зокрема активізується роз’яснювальна робота з соціальними працівниками області. Адже на сьогодні вона є безпосереднім керівником всієї соціальної та гуманітарної сфери області, в статусі заступника голови ОДА. І дарма, що в усіх промовах та прес-релізах її старші соратники по партії сором’язливо називають її «депутат обласної ради», «голова обласного партійного осередку «Батьківщина», а іноді просто «керівником виборчого штабу кандидата в президенти» (що взагалі згідно Закону України заборонено – поєднання державної служби і агітації на виборах) і жодного разу не назвали заступником губернатора (перевірте в google). Ще б пак, раніше виборцю можна було пояснити будь-який політичний провал утисками «злочинної влади», а зараз як пояснювати неправомірні дії самої ж влади? Просто не казати, що ти у владі, «замовчати», «забути», «помилитись».

 Винница.info: У Вінницькій області готують фальсифікації на президентських виборах?

А про такі «дрібниці», як невиконання службових обов’язків та використання робочого часу на партійні інтереси не написало жодне місцеве ЗМІ, які вже напевно встигли принести присягу новій владі. Звісно, для чого займатись проблемами незахищених верств населення, заборгованостями по зарплаті на підприємствах, приймати людей та вислуховувати їх біль та проблеми, коли в понеділок треба дати брифінг у Верховній раді?

Штаб «Батьківщини» вже розсилає вказівки, щоб представники виборчих комісій від Тимошенко та її технічних кандидатів (Шкіряк, Маломуж, Ляшко) зробили усе можливе, щоб вибори не відбулися, а, якщо відбулися, то виборчу документацію було знищено. Зокрема йде мова про знищення та псування виборчих бюлетенів на дільницях, де з найбільшим відривом  перемагає Порошенко.

Перші “сигнали” про «виборчий Сталінград» вже пішли – представники від “Батьківщини” фактично паралізували роботу ОВК, перетворюючи кожне її засідання на сварки, а «змістовну» роботу ОВК вже намагаються старанно приховати від громадськості. Про які «державні таємниці» говорять члени комісії?

Як такі дії штабу кандидата в президенти пояснюють виборцям, адже факти таких сумнівних технологій повсякчас потрапляють у ЗМІ? Тут політтехнологи кандидата виробили наступну стратегію. Замість того, щоб виправдовуватись за неправомірні кроки, треба у всьому звинувачувати конкурентів, не гребуючи при цьому засобами та відвертим викривленням фактів.

Ось що про такі маніпуляції пишуть в соціальних мережах прибічники Порошенка: «Стосовно маніпуляцій вінницької Батьківщини в ЗМІ, які нагадують російські методи інформаційної війни. Пост №1. Знайди 10 відмінностей на 2 світлинах. На одному фото Соборна 70, де знаходиться штаб і офіс обласної Батьківщини, на який "напали" (!) міфічні "люди Порошенка" - про що свідчать заголовки "неангажованих" ЗМІ. А на іншому подвір'я приватної оселі по вул Некрасова 37, де сьогодні (!) розвантажували сумнівні газети, і приїхала на виклик міліція.

Єдиний ресурс, які дав справжні  фото з місця сьогоднішніх (!) подій - ВІННИЦЯ.info, на інших ресурсах старі фото з інтернету.

 Винница.info: У Вінницькій області готують фальсифікації на президентських виборах?

 Винница.info: У Вінницькій області готують фальсифікації на президентських виборах?

А ось, як подають новину про чергову порцію «чорнухи» деякі ЗМІ. Навіщо виправдовуватись, якщо можна придумати «напад-штурм на офіс»:

 Винница.info: У Вінницькій області готують фальсифікації на президентських виборах?

Отже маємо класичний набір Кучми-Януковича: адмінресурс, тиск, лікарі, вчителі, соціальні працівники, напади на агітаційні намети, маніпуляції у ЗМІ і тонни «чорнухи».

З усього цього неподобства напрошується єдиний висновок – Тимошенко, навіть, якщо їй не вдасться зірвати вибори, зробить все, щоб для російських ЗМІ було створено гарну “картинку”. А Кремль, у свою чергу, так і не визнав результати виборів 25 травня, оскільки вони “пройшли з порушеннями і не на всій території України”.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Кремль,тимошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.