Олег Старих: Генпрокуратура має завершити розпочаті резонансні справи!

05 квітня 2016, 17:00
Власник сторінки
Общественный деятель
0
721
Олег Старих: Генпрокуратура має завершити розпочаті резонансні справи!
Заступник голови Київської міської організації ГО "Народний Контроль" - Олег Старих

Представники нинішньої влади бояться свого викриття і не хочуть відповідати перед законом за скоєні ними злочини.

Я обурений діями Генпрокуратури! 
Вважаю, що її дії шкодять встановленню правосуддя. Вона має займатися завершеннями резонансних справ, а не усуванням «незручних» працівників, які реально докладають зусилля для проведення розслідування щодо діяльності представників нинішньої влади.
Влада, що підконтрольна олігархам, намагається уникнути кримінальної відповідальності. Зокрема Сакварелідзе, Трепак, Касько були усунені з посад щойно почали розслідувати справу так званих «діамантових прокурорів». Щойно пішли зрушення у цій справі, щойно з’явилась надія на завершення розслідування та винесення справедливого вироку, щойно ми побачили перші результати, як цих людей усувають від роботи.
Це говорить про те, що представники нинішньої влади бояться свого викриття і не хочуть відповідати перед законом за скоєні
ними злочини. Цим самим збільшується рівень недовіри до влади у населення.
Я підтримую думку секретаря антикорупційного комітету ВРУ Дмитра Добродомова, що саме об’єктивне розслідування цих злочинів та покарання винних у корупційних схемах може реабілітувати владу в очах суспільства.
Це буде один з єдиних вірних кроків до створення демократичного суспільства.
Тим самим ми збільшимо довіру до нас інших держав, що дасть можливість для тіснішої співпраці з цивілізованими країнами світу. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генпрокуратура,генеральна прокуратура,корупція в Україні,Олег Старых,Старых Олег Анатольевич,Виктор Шокин,Давид Сакварелидзе,Виталий Касько
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.