Ірма Крат Порошенкові: Турчинов підсовує вам зрадницький закон! Схаменіться!

09 жовтня 2017, 14:03
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
475
Ірма Крат Порошенкові: Турчинов підсовує вам зрадницький закон! Схаменіться!

Туричнов має подати у відставку, або відсидіти за Крим!

Петро Олексійовичу Порошенко, не спала всю ніч, все думала як би то донести свою позицію відносно тих законів, що можуть суттєво нашкодити Україні, хоча, далі вже нікуди, але ж тримаємося, бо маємо сильну багатотисячну українську армію.
Так от, переглянула всі світові новини про Україну, і послухала те, що говорить екс-міністр України Роман Безсмертний. Він правий на всі сто відсотків, гоніть того Турчинова від себе далі ніж бачать ваші очі. Пастор не може очолювати РНБО Украни, він може лише проповідувати в церкві, ні більше, ні менше. Ми вже бачили його результат роботи по здачі Криму, для чого двічі одними і тими ж граблями бити себе по голові? Росія у відкриту напала на нашу українську землю, а він спокійно дивився на усе це квадратними очима і проповідував як в церкві "соблюдайте тишину". Я не знаю хто там зараз ваші радники, але судячи із ваших наступних дій вони не проукраїнські, а шляхом обману працюють на користь агресора. Петро Олексійовичу, вас хочуть обманути, стійте чітко на своїй позиції, Донець-Луганськ-Крим, це українська земля і жодних автономій.
Звісно після усього того пережитого хочеться зараз дуже сказати: "Та чорт з ними, відгородитися від них колючим дротом і нехай хоч поздихають там". Але так не получиться, не вийде так, бо не даремно їх назвали колорадами, вони полізуть далі.
Повірте мені, що якщо ви підпишете закон про автономію Донецьку та Луганську в складі України, то наступної ж секунди колаборанти закричать на увесь світ :"Мы победили". А після цих слів вони будуть надихатися Росією, що раз "пабедили" то значить не даремно воювали і треба просуватися далі. У Путіна не має на меті зупинитися лише на Донецьку та Луганську, його персональна ціль, це захопити Київ. Ви хочете їм в цьому допомогти? Будь-ласка, але тоді проти вас повстане власний український народ.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,война,Юлия Тимошенко,Арсений Яценюк,Александр Турчинов,Владимир Путин,Ангела Меркель,Петр Порошенко,Арсен Аваков,война на Донбассе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.