ШОУ "Битва олігархів". Раунд №1 - Онищенко і Порошенко

20 квітня 2018, 12:04
Власник сторінки
Голова Європейської партії України
0
1443

Усім вже, сподіваюсь, зрозуміло, чому президент блокує ухвалення закону про імпічмент? Нести політичну відповідальність перед виборцями за свою (без)діяльність будуть і президент, і народні депутати.

З неофіційним початком виборчих перегонів починається "закулісне" обливання один одного брудом. Учора ввечері, вперше прозвучали "плівки Онищенка" з голосом ну прямо дуже схожим на голос президента Петра Порошенка. Регіонал-втікач Онищенко і "голос, схожий на Порошенка" вирішують долю закриття кримінальних справ проти екс-міністра екології Миколи Злочевського. Злочевський, щоб ви знали,  ще й  власник найбільшої приватної газовидобувної компанії України Burisma, але про це згодом. 

Я не маю сумнівів, що підконтрольні владі експертизи миттю визнають їх фіктивними і "підробними". Над ними не буде стільки ажіотажу, Генпрокурор не буде носитись з ними, як курка із яйцем. Так він бігав лиш тоді, коли мав у руках плівки "Саакашвілі-Курченка". БПП вже виступили з заявою, що не коментують фейки. Але ФБР фейками не займається.

Але, даний прецедент, знаковий. Назву його відомою фразою - "соупадєніє". Воно в цій справі не одне. Згадаймо, як 2 червня 2017 року на Міжнародному форумі з енергетичної безпеки майбутнього у Монте-Карло перебував віце-прем'єр Володимир Кістіон (товариш Володимира Гройсмана, людина з президентської вотчини - Вінниці). Співорганізатором форуму була Burisma Group, що належить Злочевському. До речі, сам Кістіон говорив, що був на форумі у зв'язку з обговоренням будівництва "Північного потоку-2"! Ще один доказ змови теперішньої влади і підставних олігархічних фірм щодо "Північного потоку-2", про що я нещодавно говорив в ефірі телеканалу "ПравдаТут".  От вам і ще одне "соупадєніє".

"Ліс рубають - щепки летять!". Передвиборчий чорний піар надалі буде  цікавішим, насиченішим, одним словом - "жирнішим"! Тому запасаємось терпінням і спостерігаймо, а також, робімо висновки - кого ми обрали до влади, щоб більше не допускатись подібних помилок.

Усім вже, сподіваюсь, зрозуміло, чому президент блокує ухвалення закону про імпічмент? «Страусину» позицію зайняв і парламент і, навіть, не намагається створити парламентську комісію з розслідування «плівок Онищенка». Нести політичну відповідальність перед виборцями за свою (без)діяльність будуть і президент, і народні депутати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупція,Порошенко,імпічмент
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.