Спонсор терористів Струк отримав "теплу зустріч" на Старобільщині

14 липня 2019, 11:27
Власник сторінки
0
30

Окремо хочеться висловити подяку небайдужим старобільчанам, що влаштували обструкцію спонсорові російського тероризму Володимирові Струку. Політик, якого соромляться навіть в партії "Опозиційна платформа ‒ За життя", який порушує закон "Про вибори" підкупом громадян, не повинен мати жодного шансу потрапити до законодавчого органу нашої країни.

Кандидат в депутати по 113 округу Володимир Струк, який в 2014 році підтримував і годував терористів у Луганську, вояжує по округу, намагаючись підкупити виборців. Але не всюди його зустрічають з розпростертими обіймами.

Зокрема, старобільчанин, ветеран АТО Юрій Куличенко, повідомив, що патріоти України влаштували кандидатові "теплу зустріч" в селі Чмирівка.

"Наступна його поїздка планувалась у с.Бутово, но ми ж таки були знову там, і ось тобі грець, він обісрався туди їхати і почімчикував в бік Новоайдара. Бідні чмиряни та бутівчани, очечки від цього блазня не отримали", - відзначив ветеран.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.