Замість оборони України новий курс - на розгром Росії

28 квітня 2022, 17:24
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
531
Замість оборони України новий курс - на розгром Росії

Після двох місяців війни з РФ потік західної військової допомоги України радикально змінює призначення.

Якщо до цього часу це були озброєння для ефективного захисту від російського наступу, то тепер Захід надасть всю необхідну допомогу для того, щоб РФ отримала в Україні розгромну поразку. Яка стане наслідком повномасштабного наступу України, яка буде озброєна необхідною для цього західною зброєю.

Цей курс був формалізований цього тижня на великій зустрічі представників більш ніж 40 країн (три десятка країн НАТО і партнери Альянсу) на німецькій авіабазі Рамштайн. Найбільш, мабуть, яскравим маркером цієї трансформації стала швидка і радикальна зміна позиції Німеччини. До цієї зустрічі офіційний Берлін майстерно відшукував різні причини-"відмазки" для того, щоб НЕ не давати важне озброєння, потрібне Україні для перемоги над Росією. Але саміт у Рамштайні з консолідованою позицією всіх його учасників на надання Україні необхідної важкої зброї змусив і Німеччину змінити свою позицію.

Отже, у найближчі пару тижнів потрібне для наступу наших військ озброєння від США та інших західних союзників надійде в Україну. Після чого кардинально зміниться сам характер і зміст військових дій - ЗСУ перейдуть в наступ і почнуть звільняти від ворога захоплені ним величезні території на Сході та Півдні України.

А отже вже зараз можна ставити жирний хрест на планах Путіна створити "Новоросію" - від Харківської області і Донбасу до Одещини. Із проведенням "референдумів" про входження до складу РФ "ДНР-ЛНР",  а також с кондачка створеної "Херсонської народної республіки".  Проведення цих "рефейкрендумів" планувалось до 9 травня, проте Кремль із-за відсутності контролю над Донбасом зсунув терміни їхнього проведення на 14-15 травня.

Тепер можуть не поспішати - в травні на росіян чекає їхній сталінградський розгром. У степах України.


Більше інформації з цієї теми - у моєму відео #Тенденції війни. Випуск 4. Новый курс - на розгром Росії в Україні https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=J6qDMpih0io

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.