Кого народила російська гора через дев’ять місяців після початку війни?

29 листопада 2022, 12:04
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
56
Кого народила російська гора через дев’ять місяців після початку війни?

Думки спеціалістів, які вивчають різного роду зоологічні збочення, розійшлися.

Одні після довгого вивчення під мікроскопом ареалу кремлівського геронтологічного зоосаду змогли роздивитися у цьому зоосаді підстаркуватого пацюка ліліпута-ввпута. Який більшу частину часу проводить на самоті у своїй норі-бункері. І поводиться цілком як описував знавець цього зоологічного загону доктор кацапознавства Лесь Подервянський - «сичав-сичав та й замовк, вигляда з нори як вовк».

Інші змогли побачити, як до великого російського зоопарку підкрадається біле пухнасте звірятко. Як і зазвичай це звірятко підкрадається непомітно, але якого без зайвих проблем можна було побачити здалеку - ще 24 лютого.

Треті залишаються прихильниками традиційного підходу. І доводять, що величезна російська гора, яка лякала світ брязканням зброї і ще рік тому намагалась диктувати великому хижаку із північноатлантичних просторів, де мають бути кордони його вольєру, народила малеееесеньку мишу.

Але в будь-якому разі всі спеціалісти погоджуються в тому, що в результаті надзвичайно проблемних родів російська імперська гора вразила світ своєю повною нездатністю народити щось гідне уваги людства. І власноруч перерізала пуповину, яка пов’язувала цю велику (лише за розмірами, а не за значенням у світі) чахлу останню імперію із магістральним шляхом розвитку людства у 21 столітті.

Залишилось почекати ще трохи - поки цей невдалий продукт еволюції нарешті займе місце там, де й був повинен опинитися ще після розпаду СРСР у 1991 році – на звалище зооісторії.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.