Ірма Крат вимагає від Фейсбук 1 мільярд доларів за видалену сторінку

29 січня 2020, 16:57
Власник сторінки
журналист-правозащитник
1
5971
Ірма Крат вимагає від Фейсбук 1 мільярд доларів за видалену сторінку
Ірма Крат, лідер політичної платформи "Україна За Мир"

Фейсбук, останнім часом, дуже часто порушує права громадян України. Зокрема, декілька місяців тому була без жодного пояснення видалена сторінка відомої журналістки Ірми Крат.


"Шановні українці, ви знаєте, я дуже рада, що компанія Фейсбук видалила мою сторінку без жодного пояснення, тепер вони мені заплатять близько мільярда доларів за моральну шкоду, і я ці гроші зможу витратити на дітей сиріт в Україні" - заявила публічно Ірма Крат. 


 

"Відповідну заяву я вже направила до Генеральної Прокуратури України та до поліції. 
Наша українська поліція вже тиждень тому розпочала розслідування з даного приводу і пов'язує це із моєю боротьбою з нафтовими компаніями, котрі без відповідних дозвільних документів розпочали будівництво своїх свердловин за 500 метрів від Лохвицької школи, що на Полтавщині. Тоді в мене виникає питання, яким чином наша українська нафта повязана із власниками Фейсбук? " 





Також є і інші версії, але остаточну реальну причину знищення сторінки в Фейсбук має з'ясувати слідство. 

Останнім записом в Фейсбук було:

"Продаж української землі, це постріл в серце самої України !"


Слід відмітити, що майже кожне відео журналістки, відомої в Україні, як правозахистниці та молодого політика в одній особі мало за добу по декілька мільйонів переглядів! 
З її популярністю міг порівнятися хіба що сам Президент! 

Окрім цього, журналістка заявила, що в 2024 році буде балотуватися в Президенти України!



В 2019 році вона увійшла в першу четвірку можливих кандидатів в Президенти України від народу, але через брак віку не приймала участь у виборах.

 В Україні можна балотуватися в Президенти із 35-ти річного віку, на момент виборів, Ірмі Крат виповнилося 34 роки, але підтримка була доволі шалена.

Багато українців зараз прогнозують, що саме вона та жінка, на котру має поставити вся Україна, аби знову не програти ! 




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.