З 24 березня смартфон OPPO A31 офіційно представлений в Україні

24 березня 2020, 13:33
Власник сторінки
0
22
З 24 березня смартфон OPPO A31 офіційно представлений в Україні

Смартфон був презентований у світі в середині лютого, відтепер придбати смартфон можуть і українці — до того ж, за помірною ціною.

24 березня 2020, Київ, — Бренд OPPO, світовий виробник смартфонів, представляє в Україні новинку — OPPO A31. Смартфон був презентований у світі в середині лютого, відтепер придбати смартфон можуть і українці — до того ж, за помірною ціною.

Новий смартфон має 6.5-дюймовий дисплей з краплевидним вирізом для фронтальної камери.   Крім того, екран OPPO A31 запобігає втомі очей протягом цілого дня користування, завдяки тому, що фільтрує шкідливе синє світло.

Велику увагу виробник приділив функціям та можливостям фотозйомки. Новий смартфон оснащений потрійною 12-мегапіксельною камерою (основна, для макрозйомки та камера глибини), що дозволяє робити чіткі знімки, збільшувати навіть найдрібніші деталі, створювати приголомшливі портрети. Родзинка смартфону — функція боке: фокус на основних об’єктах з ефектом розмиття заднього фону. Для любителів робити круті селфі OPPO A31 приготував 8-мегапіксельну фронтальну AI-камеру з функцією б'ютіфікації, яка допомагає створювати чіткі автопортрети.

OPPO A31 має потужний акумулятор 4230 мАг. Такий обсяг дозволяє дивитися відео HD онлайн до 14 годин або грати в ігри до 7 годин.

Усередині OPPO A31 встановлений 8-ядерний процесор MediaTek Helio P35 у зв'язці з 4 ГБ RAM та 64 ГБ ROM, обсяг якого можна збільшити за допомогою карти пам'яті microSD. Загалом OPPO A31 підтримує до 256 ГБ додаткової пам'яті в слоті для трьох карт (Dual Sim + microSD).

Інформація щодо продажів

В українських магазинах OPPO A31 буде представлений у трьох кольорах, натхнених природою: Біла Фантазія, Містичний Чорний, Озерний Зелений.

Новий смартфон OPPO A31 вже можна придбати онлайн в інтернет- магазинах Comfy, Фокстрот, Eldorado, та на ROZETKA та інших за ціною 4499 гривень.

Про компанію OPPO

провідний світовий виробник смарт-пристроїв. Протягом останніх десяти років компанія OPPO фокусує свою увагу на виробництві камерофонів, розробляючи проривні технології в сфері мобільної фотографії.

Сьогодні OPPO входить до топ-5 брендів на ринку смартфонів у світі та надає відмінні можливості для фотозйомки смартфоном більш ніж 200 мільйонам людей по всьому світу. Компанія представлена у понад 40 країнах та регіонах світу, а над розробками інновацій працюють спеціалісти власних 6 науково-дослідницьких інститутів та 4 науково-дослідницьких центрів, розташованих у різних країнах, а також Міжнародний центр дизайну у Лондоні. OPPO належить 370 патентів на технології, пов’язані зі штучним інтелектом, а також понад 20 тисяч патентів на різноманітні смартфони. На сьогодні OPPO пропонує широкий спектр розумних пристроїв, на чолі із серіями Find та Reno, з операційною системою ColorOS, а також інтернет-сервісами, такими як OPPO Cloud та OPPO+.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: смартфон,новинка,гаджеты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.