UA
 

Залиште хворобу у минуломуРеклама

Корреспондент.biz,  11 февраля 2020, 13:55
0
2029
Залиште хворобу у минулому

Біль, кровотеча, свербіж після походу до туалету Вам знайомі? Це основні симптоми проктологічних захворювань.

Підвищення тиску в венах гемороїдального сплетіння веде до розвитку геморою. Захворювання інтимного характеру, до якого можуть призвести багато факторів:

  • вроджена слабкість венозної сітки;
  • гіподинамія;
  • зайва вага;
  • часті закрепи.

Геморой може спіткати кожного, а затримка в його лікуванні погіршує якість життя і може призвести до непередбачуваних наслідків. Допомогти у вирішенні проблеми геморою, анальної тріщини, поліпа чи анальної бахромки, може новий медичний центр у Києві «ДокторПРО».

«ДокторПРО» у Києві це частина медичної мережі, заснованої в Ізраїлі, спеціалісти якої мають величезний досвід в лікуванні інтимних проблем. Сьогодні, завдяки малоінвазивним методам та колосальному досвіду спеціалістів мережі «ДокторПРО»  подолати геморой не проблема, а прийом у лікаря проходить без болі та сорому.

Проктологи використовують сучасне обладнання для обстеження, таке як аноскопію, відеоректороманоскопію, що дозволяє швидко та точно поставити діагноз та обрати потрібну методику лікування вже під час першого прийому, а пацієнт завдяки виведенню зображення на екран може на власні очі оцінити ситуацію.

 

В медичному центрі «ДокторПРО» використовуються лише малоінвазивні методи лікування, а саме:

Всі вони спрямовані на усунення кровопостачання в гемороїдальних сплетіннях і зменшення гемороїдальних вузлів. Головна перевага цих методів полягаю у тому, що вони не потребують відриву від звичного способу життя і госпіталізації. А унікальні препарати, які виготовлені на основі мінералів Мертвого моря за спеціальною ізраїльською технологією.

Тож рекомендуємо звернутися до проктолога, якщо після походу до туалету Ви помітили такі симптоми як:

  • біль;
  • кровотеча;
  • свербіж;
  • часті закрепи.

Щоб швидко, комфортно, безболісно і надовго усунути проблеми геморою, анальних тріщин, поліпів і багатьох інших інтимних проблем, зверніться до проктологів медичного центру «ДокторПРО» у Києві.. Записатись на прийом можна за номером телефону 0 800 30 11 77 (цілодобово) або на сайті.

ТЕГИ: лечениемедицинские центры
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...