UA
 

Як правильно обрати закордонну клініку для діагностики та лікуванняРеклама

Корреспондент.biz,  26 февраля 2020, 13:15
0
592
Як правильно обрати закордонну клініку для діагностики та лікування

З кожним роком медичний туризм набирає все більшої популярності серед пацієнтів. Основними напрямками медичного туризму є Туреччина, Ізраїль, Німеччина, Іспанія, Чехія, Індія та інші.

Вибір країни багато в чому залежить від мети туризму, наявності візи або можливість її оформлення, і бюджету.

З кожним роком медичний туризм набирає все більшої популярності серед пацієнтів. І тому є безліч причин:

- медичний рівень закордонних клінік набагато вищий - краще оснащення, унікальний досвід лікарів, сучасні протоколи лікування;

- швидкість проходження діагностики або лікування - швидке і комфортне проходження діагностики та, відповідно, призначення лікування протягом декількох днів;

- здобуття другої медичної думки є однією з найбільш частих причин звернення за кордон. Пацієнти хочуть отримати думку фахівців світового рівня з приводу свого діагнозу;

- комфорт - клініки за кордоном мають високоякісний сервіс і відмінні умови перебування.

 

Мета медичного туризму

Вибір клініки в першу чергу залежить від вашої особистої мети:

- діагностика - за кордоном є можливість пройти діагностику на новітніх апаратах, таких як ПЕТ-КТ, СТС, TrueFusion, та ін. Оснащеність багатопрофільних клінік, таких як медичний центр Anadolu в Стамбулі, яка входить у ТОП-10 кращих клінік світу, дозволяє провести і повноцінне обстеження, і напр. вузьку спеціалізовану онко-діагностику;

- лікування - пацієнти хочуть лікуватися у відомих лікарів, що спеціалізуються на певному профілі захворювань, як наприклад: онкогематологія, кардіохірургія, трансплантологія та інші.

- проведення профілактичних обстежень. Кожна програма включає необхідний перелік досліджень і займає всього 1-2 дні. За підсумками лікарі роблять висновок про стан здоров'я та фактори ризику, дають рекомендації щодо подальших дій, харчування та фізичної активності.

 

Вибрати країну для медичного туризму

Основними напрямками медичного туризму є Туреччина, Ізраїль, Німеччина, та інші.

Вибір країни багато в чому залежить від мети туризму, наявності візи або можливість її оформлення, і бюджету.

Так, в Туреччині завдяки найпотужнішою реформу охорони здоров'я, інвестицій в медицину та досвід спеціалістів, процвітає медичний туризм. Якість медичних послуг, сучасне обладнання не поступаються, наприклад, Ізраїлю та Німеччини, але при цьому ціни доступніші.

Також доктора в багатопрофільних клініках Туреччини, таких як Анадолу, проходять стажування в кращих клініках США. Медцентр Анадолу співпрацює з американською клінікою Джона Хопкінса (визнана найкращою в світі), тому працює на основі високих міжнародних стандартів.

 

Вибрати зручний сервіс надання медичних послуг

Приїхати в іншу країну з іншим менталітетом і мовою на лікування - все це може лякати хворих. Але в медцентрі Анадолу все продумано до дрібниць.

У міжнародному відділі працює понад 80 фахівців, які володіють 18 мовами. І, звичайно ж, українська та російська також є серед них. Якщо пацієнту потрібна допомога, то фахівці на зв'язку в будь-який час доби.

Ще до приїзду в клініку будь-який бажаючий може абсолютно безкоштовно отримати другу медичну думку лікарів Анадолу, відправивши свої медичні документи і знімки по електронній пошті. Співробітники Міжнародного відділу показують їх лікарям і потім направляють пацієнтам рекомендації фахівців щодо діагнозу, необхідного лікування і попередній розрахунок вартості.

Якщо пацієнт прийняв рішення приїхати на лікування, представники клініки допоможуть забронювати готель і організувати безкоштовний трансфер. У клініці перекладачі супроводжують пацієнтів протягом усього лікування, і по поверненню додому допомагають залишатися на зв'язку з лікарями.

 

Медичний центр Анадолу має сертифікат JCI за якість обслуговування і безпеку медичних послуг.

Якщо у вас залишилися питання, переходьте на сайт Медцентру і залишайте заявку: лікарі Анадолу безкоштовно нададуть вам Другу медичну думку (перевірку діагнозу і складання ефективного плану лікування). 

ТЕГИ: медицинаТурция
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...