UA
 

Карантин – не завада розширенню! Novus святкує чергове відкриття магазинуРеклама

Корреспондент.biz,  2 июня 2020, 09:00
0
1431
Карантин – не завада розширенню! Novus святкує чергове відкриття магазину

Відкрились! 29.05 мережа супермаркетів Novus відчинила двері своїм покупцям. Магазин вражає новаціями, розробивши концепти, які наразі ексклюзивно представлені у магазині в ТРЦ Retroville.

На просторих 6 500 квадратних метрах торгового залу нового супермаркету NOVUS затишно влаштувалися понад п'ятдесяти тисяч позицій асортименту на будь-який смак.

Нова зона для справжніх поціновувачів солоденького – Майстерня Шоколаду, де готують смачні та якісні шоколадні вироби. Як кажуть у мережі – ще й з турботою. У процесі виготовлення використовують натуральні інгредієнти, адже піклуються про здоров’я клієнтів.

 

Тепер ближче знайомимось з асортиментом. Окрім багатьох варіантів шоколаду, бачимо апетитні тарталетки. Є і ягідні, маракуєві, карамельно – горіхові.

Тістечка з Маскарпоне – фісташкове та ягідне, зефір різноманітних смаків, апельсинові та бананові макарони. Асортимент дійсно привабливий, але у мережі обіцяють, що й дуже смачний, здатний задовольнити примхи справжніх гурманів.

 

Тут можна і каву замовити, дуже доречно.

Крокуємо далі на пошуки новинок у супермаркеті. І на очі потрапляє куточок із паназійськими стравами The Lunch Asia. У меню пропонують суші, WOK, а також салати, перші страви.

Локшину удон з курко, або яєчну з телятино, із перших страв, наприклад, суп Рамен Шоі з яловичиною. До фірмових страв також відносять креветку у темпурі з пікантним соусом манго-чилі. Складно обрати щось одне, коли все так смачно виглядає і пахне. І ще можна спостерігати за процесом.

 

Поруч ми бачимо зону, де можна присісти за столиком і поїсти. Тож, The Lunch у Novus – гідна альтернатива кафе для бізнес-ланчів. Але, звісно ж, після карантину. 

У мережі достатньо широкий вибір продукції власного виробництва – Майстри Смаку. Тож, до обіду можна обрати щось із напоїв, які готують у Novus. Наприклад, каркаде, напій з імбиром, або ж чай з м’ятою та обліпихою, є і узвар, і морс. А також величезний асортимент страв із м’яса, риби, салатів (не тільки з майонезом) – бо для багатьох людей це принциповий момент.

 

Є у Novus і власна коптильня, у якій виготовляються різні варено – копчені делікатеси із свинини, яловичини та птиці. М'ясо використовується із власних цехів, тому воно завжди найсвіжіше, адже Novus не використовує заморожене м'ясо. Усі варено – копчені вироби маринуються в розсолах із спеціями та коптяться на вільховій тирсі. Режими ретельно відпрацьовані та підібрані таким чином, щоб вироби водночас були і дуже смачними, і мали привабливий золотистий колір, який отримується завдяки натуральному диму. І звісно ж, асортимент власного імпорту Novus досить різноманітний.

 

 

Комфорт відвідувачів є пріоритетним для мережі супермаркетів. Тому, окрім широкого вибору товарів, магазин піклується про найліпший сервіс: це і зручні паркові місця, багато вільного простору, і сервіс доставки продукції додому, аби полегшити побут клієнтів.
 

ТЕГИ: продуктыоткрытиеСупермаркет
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...