UA
 

АГРОМАТ святкує 27-річчяРеклама

Корреспондент.biz,  1 сентября 2020, 08:00
0
907
АГРОМАТ святкує 27-річчя

25 серпня лідеру українського ринку плитки та сантехніки виповнилося 27 років. Святкування відбувалися впродовж всього місяця.

І вже традиційно АГРОМАТ приурочив до визначної дати цілий ряд спортивних заходів.

1-2 серпня відбувся корпоративний турнір з футзалу AGROMAT CUP-2020 року, в якому взяли участь представники всіх департаментів. Всього 8 команд. Завдяки ініціативі співробітників і всебічній підтримці засновників за 10 років існування футбольна команда АГРОМАТ перетворилася в Футбольний Клуб АГРОМАТ, який успішно відстоює честь країни в міжнародних турнірах. У Клубі грають 2 команди, працюють кваліфіковані тренери, йде робота над розвитком дитячого футболу. Два роки тому до свого 25-річчя компанія відкрила власне поле для міні-футболу. Також у рамках турніру провели матч «All Stars Agromat» на честь десятиріччя клубу.

10-16 серпня відбувся корпоративний тенісний турнір за участі співробітників і співвласника та генерального директора компанії Сергія Войтенка. За напруженою боротьбою учасників стежили рідні, друзі та колеги. Їх гаряча підтримка перетворила турнір на справжнє свято.

Неймовірний вечір для архітекторів влаштував Клуб архітекторів і дизайнерів АГРОМАТ (КАДА). Святкували одразу дві події – День народження компанії та День архітектора. Екстремальні конкурси, непередбачувані квести, смачна їжа та напої, драйвовий ведучий та соковита лимонна фотозона – справжній вечір краси та натхнення.

24 серпня в День незалежності України пройшли змагання з аматорського плавання «Скадовськ - острів Джарилгач». У запливі на 6,5 км взяли участь 37 плавців. Долучитися до запливу міг кожен бажаючий. Організатори подбали про безпеку учасників. Кожен пройшов медичне обстеження. Заплив супроводжували 5 катерів різних служб. Швидше за всіх до фінішу дістався Ігор Самойленко з Херсона. Щоб подолати дистанцію йому знадобилася 1 годину і 47 хвилин. 2 місце дісталося Анатолію Волошко, який зміг вкластися в 2 години і 1 хвилину. Третім став Олег Коваленко з результатом 2 години і 3 хвилини.

Завершився місяць спорту, краси і здоров'я Петропавлівським напівмарафоном «Чайка», в якому взяли участь дорослі (дистанції 2,5 км, 4,5 км, 10 км і 21 км) і діти різного віку (дистанції 100 м, 400 м і 500 м).

 

Довідка: АГРОМАТ- найбільший український імпортер керамічної плитки та сантехніки, меблів та освітлення для ванних кімнат і всього будинку. На сьогоднішній день мережа нараховує 20 магазинів по всій Україні, магазин в Батумі (Грузія), який відкрився у 2019 році, а також інтернет-магазин. З компанією працюють більше 500 активних дилерів-партнерів. Річний оборот АГРОМАТ перевищує 2,5 млрд грн.

ТЕГИ: Спортбизнеспразднование
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...