UA
 

WePlay Esports інвестує в Organization.GGРеклама

Корреспондент.biz,  1 октября 2020, 10:00
0
252
WePlay Esports інвестує в Organization.GG

За допомогою інтерактивних інструментів платформи фанати зможуть ще активніше підтримувати улюблених стримерів і професійних гравців

 

Перша з запланованих інвестицій

Медіахолдинг WePlay Esports інвестував у нову інтерактивну онлайн-платформу Organization.GG. Це лише початок довгої історії інвестицій компанії в ігрову та розважальну індустрію, і ми раді, що першою стала саме Organization.GG.

Олег Крот, CEO та керуючий партнер медіахолдингу WePlay Esports: "Аби й надалі проводити масштабні події, нам потрібна екосистема, в якій буде комфортно усім учасникам".
Фото: WePlay Esports

Хтось запитає, чому WePlay Esports цікавиться тими, хто створює контент та залучає глядачів. Олег Крот, CEO та керуючий партнер медіахолдингу WePlay Esports, відповідає наступне: "Аби й надалі проводити масштабні події, нам потрібна екосистема, в якій буде комфортно всім учасникам. Це і буде робити Organization.GG для стримерів і професійних гравців, розважаючи нашу аудиторію в перерві між івентами".

Діма Охрімчук, CEO Organization.GG.
Фото: Organization.GG

"Ми раді бачити у Weplay Esports не лише нашого інвестора, а й стратегічного партнера, який допоможе нашому росту за допомогою партнерств та інтеграцій. Ми впевнені, що це співробітництво буде взаємовигідним", — говорить Діма Охрімчук, CEO Organization.GG.

Надійне джерело доходу для тих, хто створює контент

Стример – це вже повноцінна професія, і їх кількість зростає. Це призводить до гострішої конкуренції в галузі. З 2015 по 2020 рр. кількість глядачів на одного стримера скоротилася на 40%, при цьому більше 50% доходів стримерів складали донати. В пошуках різноманітнішого контенту глядачі звертають увагу на персоналізовану взаємодію та контент, і саме для цього існує Organization.GG.

 

"Organization.GG дозволяє професійним гравцям і стримерам взаємодіяти з фанами через спільні активності онлайн. Ми почнемо з Wolf Pack Challenge по CS:GO, де професійні гравці будуть боротися один з одним, а їхні прихильники гратимуть поруч", — говорить CEO Organization.GG Діма Охрімчук.

Персоналізований інтерактив для фанів

Organization.GG дає стримерам та професійним гравцям доступ до своєї платіжної системи, ігрових серверів, статистики, планування та інших елементів автоматизованої інфраструктури. Це дозволяє створити персоналізований контент для шанувальників. Так глядачі із нетерпінням чекатимуть на наступну гру.
 

ТЕГИ: сервискомпьютерные игрытрансляцияКиберспорт
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...