UA
 

"Цінам хна": аптеки дивують акційними пропозиціямиРеклама

Корреспондент.biz,  28 декабря 2020, 19:00
0
1864
  Цінам хна : аптеки дивують акційними пропозиціями
Фото надано рекламодавцем

Пандемія COVID-19 показала: здоров’я – це найвища цінність, яку легко втратити та важко утримати, тому важливо піклуватись про імунітет.

Але всі рекомендації не мають значення, якщо українцям доводиться обирати між продуктами харчування та препаратами. Щоб допомогти населенню, відомі аптеки під брендами "Аптека Шар@", "Аптека АНЦ", "Благодія" й "Аптека Копійка" проводять велику акцію "Цінам хна". Промовистою назвою вони хочуть показати, що знижують вартість препаратів, косметики та засобів гігієни до 30%. Акція діє з 1 грудня 2020 року по 15 січня 2021 року. Так покупці можуть обрати слушний момент для економії та придбати потрібні товари зі знижками* до 30%.

На які товари діє знижка?

Найперше аптеки допомагають молодим батькам. Аби знизити витрати на гігієнічні засоби та дитяче харчування, можете придбати підгузники Huggies** та молочні суміші NESTLE NAN®*** зі знижкою 20%. Не забувайте дивитись рекомендації на індивідуальних упаковках дитячого харчування. Щоб захистити ніжну шкіру малюка від пелюшкового дерматиту, можна зі знижкою придбати креми від попрілості. Запитайте провізора про асортимент акційних позицій, щоб зекономити.

Також в зоні ризику опинились люди зі слабким імунітетом. Аптеки "Аптека АНЦ", "Благодія", "Аптека Шар@" та "Аптека АНЦ" пропонують знижки на противірусні препарати, таблетки від кашлю та болю в горлі. Якщо турбують симптоми ГРВІ чи грипу, можете придбати лікарські засоби для полегшення самопочуття. Не забудьте проконсультуватись з лікарем.

На сьогодні в аптеках купують не тільки ліки. Якщо шукаєте подарунок під новорічну ялинку, можете придбати в аптеці косметику TM D’oliva та Pharma Hyaluron****.

Більше приємних бонусів від аптек

Покупцям "Аптека АНЦ", "Аптека Шар@" та "Аптека Копійка" також доступна програма лояльності "Лайк", зареєстровані учасники якої отримують 1% від суми покупки. Це дуже зручна пропозиція, до того ж не треба носити в гаманці окрему бонусну картку. Провізори реєструють у програмі лояльності за номером телефону, який потім і є віртуальною бонусною карткою. Якщо хочете накопичувати бонуси, можете зареєструватись не тільки через провізора, а й самостійно. Завантажте мобільний додаток "Лайк" з Google Play або App Store. Потім зможете дізнаватись залишок бонусів та адресу найближчої аптеки прямо зі свого смартфону.

Здорово, коли просто: "Цінам хна" та приємні бонуси!

*Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 30%.

**Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на підгузки TM Huggies в асортименті в асортименті на 20%.

***Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на сухі молочні суміші NAN в асортименті на 20%. Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) рекомендує виключно грудне вигодовування в перші 6 місяців життя.

****Інформація про ціну на товар до та після застосування знижки, про співвідношення до попередньої ціни реалізації, а також асортимент продукції, на який надаються знижки, можна дізнатися у провізорів аптек. Товар, наявний у продажу, може відрізнятися від зображеного. Організатори акції залишають за собою право змінювати строки та умови проведення акції та не несуть відповідальності за друкарські помилки. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на косметичні засоби ТМ PARUSAN, ТМ D`oliva та ТМ Pharma Hyaluron в асортименті на 20%. Виробник: "Др. Тайсс Натурварен-ГмбХ", Німеччина, Міхелінштрассе 10, 66424 Хомбург.

ТЕГИ: лекарствааптекискидки
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...