UA
 

Рекомендуємо лише те, чим користуємось саміРеклама

Текст: ,  22 февраля 2021, 10:00
0
548
 Рекомендуємо лише те, чим користуємось самі
Фото надано рекламодавцем

Під час активних робіт сільськогосподарська техніка працює в екстремальних умовах, зупиняючись лише на планове обслуговування. Це пов’язане з погодними умовами, сезонністю та жорсткими термінами виконання робіт.

Тому надійність техніки та якість її сервісу безпосередньо впливають на робочий процес.

Важливим напрямком обслуговування сучасної техніки є мастильні матеріали, що використовуються при її експлуатації. У порівнянні з вартістю техніки ціна оливи складає долі відсотків, але значимість олив не слід недооцінювати. Використання якісних технічних рідин та своєчасна їх заміна збільшують ефективність та строк служби техніки, що, в свою чергу, зменшує витрати на її обслуговування.

Максим Козир, менеджер технічної служби представництва компанії Opet Fuchs в Україні:

 

"Перед тим, як запропонувати мастильні матеріали Opet широкому колу споживачів, були проведені польові випробування у власному тракторному парку нашого партнеру, компанії "НФМ АГРО", разом з керівництвом якої було обрано два трактори:
- CASE 340 Magnum – один з найпопулярніших серед українських аграріїв;
- CASE STX 500 – дуже потужний, для надважких умов експлуатації.

Ми були впевнені, що запропонована нами моторна олива Opet Fullpro HT CI-4 15W-40  без проблем пройде випробування при стандартному міжсервісному інтервалі. Та головна мета – довести на практиці, що контрольоване виявлення безпечних інтервалів заміни моторної оливи Opet дає змогу суттєво збільшити кількість робочих мотогодин техніки та зменшити витрати на її обслуговування. І це вдалося. Навіть більше – завдяки комплексному аналізу зразків оливи в нашій лабораторії було виявлено забруднення оливи паливом. Нами були надані рекомендації сервісній службі "НФМ АГРО", які дозволять попередити можливі несправності двигуна в майбутньому".

 



Контроль стану олив здійснюється шляхом проведення комплексного аналізу зразків оливи у власній сучасній лабораторії в Туреччині на новітньому заводі Opet, введеному в експлуатацію восени 2019 року. Результати аналізу олив оформлюються на спеціальному бланку, до якого додається розгорнутий висновок і рекомендації технічного менеджера Opet.

Денис Савельєв, генеральний директор "НФМ АГРО":

 

"Довготривалі відносини з клієнтами в нашій роботі завжди є головним пріоритетом. Саме тому ми дуже ретельно та прискіпливо вивчаємо будь-який новий продукт, який ми заводимо до нашого асортименту. Це стосується і техніки, і матеріалів, які потрібні для її обслуговування. І рекомендувати ми можемо лише таку продукцію, яку ми перевірили та без будь-яких сумнівів використовуємо в своїй техніці. Цим правилам на 100% відповідають мастильні матеріали Opet, тому що вони показали відмінні результати під час польових випробувань. Окрім цього, завдяки сервісу Fullcheck від Opet є можливість заощадити власні кошти, а також кошти наших клієнтів як на сервісне обслуговування, так і на позаплановий ремонт".

Завдяки лабораторним аналізам оливи Opet достовірно можна оцінити залишок її експлуатаційних властивостей, величину зносу металевих компонентів двигуна, виявити забруднення, які потрапили в оливу. Таким чином, лабораторний контроль параметрів оливи, за умови правильно підібраної оливи Opet і використання сертифікованого палива, та якісного і своєчасного ТО двигуна дає реальну можливість безпечно збільшити міжсервісний інтервал заміни оливи не менш ніж на 40%, що істотно знижує вартість володіння технікою.

Сергій Теут, заступник директора з торгівлі запчастинами компанії "ПОЛЕТЕХНІКА":

 

"Ми цілковито віддані нашій справі та хочемо бути впевненими в тому, що наші клієнти отримують лише першокласні товари і сервіс. Вже більше 20 років ми випробовуємо техніку та технології на ділянках власного підприємства –  Агрофірми "Батьківщина". Важкі умови експлуатації потребують максимум надійності від усіх агрегатів та вузлів, тому ми використовуємо лише якісні мастильні матеріали та технічні рідини. З травня 2020 року майже весь парк нашої техніки – трактори, комбайни та іншу імпортну сільськогосподарську техніку New Holland та Case IH – ми перевели на технічне обслуговування з використанням продукції Opet. А це широкий перелік моторних і трансмісійних олив, гідротрансмісійних, гідравлічних та охолоджувальних рідин відмінної якості, що підтверджується тривалою надійною роботою нашої техніки та техніки наших клієнтів з усієї України".

 



Слід зазначити, що мастильні матеріали, які виробляє компанія Opet Fuchs, використовуються для першої заправки в сільгосптехніку Case IH та New Holland на заводі TürkTraktör в Туреччині. Це свідчить про виняткову довіру виробника до продукції Opet.

ТЕГИ: трактормаслоагрокомплекс
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...