UA
 

BUBBLE FRUIT - фруктовий вибух від ARTWINERYРеклама

Корреспондент.biz,  7 июня 2021, 13:00
0
664
    BUBBLE FRUIT - фруктовий вибух від ARTWINERY
Фото надане рекламодавцем

Лідер України в категорії ігристих вин компанія ARTWINERY продовжує сезон новинок і презентує нову торгову марку в Україні - BUBBLE FRUIT.

Нові фруктові ігристі вина створені за унікальною технологією, що базується на класичній, яку використовує виробник, - натуральній шампанізації ігристого вина у пляшці. Бренд представлений в 3 смаках: strawberry - полуниця, apricot - абрикос і black currant - чорна смородина.

“Як лідер ринку, ми завжди вивчаємо ринкові тренди категорії ігристих при формуванні власного портфелю. Наша нова фруктова колекція - ще одна відповідь Artwinery на запит споживачів. Це неймовірно легке ігристе, з вишуканими фруктовими смаками і ароматами. На відміну від традиційних ігристих, міцністю 12,5%, в BUBBLE FRUIT всього 6-8,5%. Якраз те, що потрібно влітку”, - прокоментував генеральний директор компанії Ігор Толкачов.

BUBBLE FRUIT на 100% натуральне ігристе вино, а його фруктово-ягідні відтінки досягаються за рахунок додавання натуральних інгредієнтів.

“Яскравий і соковитий дизайн продукту поєднує в собі з одного боку витонченість і мінімалізм, властиві класичним винам, а з іншого боку підкреслює грайливий і молодіжний характер фруктової колекції. Ми впевнені, що бренд знайде своїх шанувальників сердь молоді, яка все частіше віддає перевагу більш легким напоям”, - додала директор з маркетингу Надія Швець.

Новинка вже доступна до продажу за попереднім замовленням у власному інтернет-магазині виробника.

Нагадаємо, що раніше ARTWINERY оголосив старт сезону власних новинок презентувавши Prosecco Vittorio у травні, яке вже є в продажу.

ТЕГИ: фруктывиновкус
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...