UA
 

Продовжується набір до першої в Україні канадської двомовної школи Maple BearРеклама

Корреспондент.biz,  17 сентября 2021, 13:24
0
1134
    Продовжується набір до першої в Україні канадської двомовної школи Maple Bear
Фото надане рекламодавцем

У Києві відбулося відкриття першої в Україні канадської двомовної школи Maple Bear Kyiv, яка є частиною глобальної світової мережі Maple Bear Global School.

Заклад вже відвідують дошкільнята і учні початкової школи, проте набір триває і охочих дізнатися, у чому родзинка навчання саме за цією системою, виявилося чимало. Тож, для батьків навчальний заклад відчинив свої двері для  оглядової екскурсії.

Будівля школи має велику мультифункціональну спортивну залу з професійним обладнанням та скеледромом, 12-метровий басейн з високоякісною системою дезінфекції води, баскетбольний майданчик та поле для міні-футболу, хореографічну, музичну, мистецьку та кулінарну студії.

 

Чому варто обрати саме канадську освітню систему?

Канадська освітня система незмінно посідає перше місце у п’ятірці англомовних країн світу згідно з міжнародним рейтингом OECD PISA. Дослідження PISA відповідає на найважливіші запитання:

  • Що потрібно для досягнення успіху в реальному житті?
  • Як діти застосовують шкільні знання в дорослому житті?
  • Чи достатньо діти зацікавлені, щоб прагнути навчатися протягом усього життя?

 

Які переваги такого навчання? 

 

«Програма Maple Bear спеціально розроблена, щоб повною мірою розвивати особистість дитини: фізично, інтелектуально, емоційно та соціально. І готує її до навичок, необхідних для вирішення завдань XXI століття», – говорить Родні Бріггс, голова та засновник мережі шкіл Maple Bear.

У школі Maple Bear двомовна освіта, яка передбачає використання англійської та української мов під час викладання навчального матеріалу. При цьому діти починають опановувати англійську з раннього віку за принципом повного «занурення» в іншомовне середовище. Тому в атмосфері "без метушні" діти швидко починають розуміти англійську мову і застосовувати її у спілкуванні. У школі говорять, що не англійську вивчають, а англійською навчаються.

 

Варто зазначити, що двомовність покращує різні психічні функції та підвищує соціальні навички. Згідно з останніми дослідженнями двомовні діти мають більшу здатність концентруватися, брати участь у багатозадачних завданнях, адаптуватися до змін та вирішення проблем. 

У класах кожна деталь має спеціальне призначення в навчальному процесі, що дозволяє максимально ефективно використовувати кожну хвилину під час уроку, вивчати різноманітні предмети і підтримувати зацікавленість учнів протягом дня. Ранній розвиток дітей включає в себе також формування любові до книг та читання, до того ж, знайомі персонажі допомагають вивчати нові слова, лічбу тощо.

 

Які перспективи для випускників Maple Bear?

Заклад надає освіту не лише відповідно до канадської освітньої програми, а й відповідно до програм, затверджених Міністерством освіти і науки України. Тож для учнів Maple Bear не буде проблемою вступити як до місцевого університету, так і до вищих навчальних закладів за кордоном. «Сьогодні це перша і єдина школа в Україні, але вже є запити від інвесторів з різних міст країни. Планується відкрити від 10 до 15 шкіл та дитсадків Maple Bear», -- говорить академічний директор Maple Bear Центральної та Східної Європи Ірена Корбабич-Путько. Це дасть можливість учням Maple Bear  України співпрацювати з школами Maple Bear  Румунії, Сербії, Болгарії, Албанії в  міжнародних проєктах, конкурсах, а також відкриє ширші можливості для обміну найкращими практиками вчителів.

Якщо у Вас виникли додаткові питання, будь ласка, звертайтесь до Maple Bear Київ, Осокорки:

Телефон: +380443905862
Web
Facebook
 

ТЕГИ: УкраинаКанадашколаобучение
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...