UA
 

30 років успіху BAYADERA GROUPРеклама

Корреспондент.biz,  23 ноября 2021, 15:11
0
679
30 років успіху BAYADERA GROUP
Фото надане рекламодавцем

Ми проживаємо з вами будь-який момент

Про зростання найбільшого алкогольного холдингу України може розповісти тільки досвідчений професіонал, який майстерно тримає баланс довіри від власників, партнерів та команди. CEO BAYADERA GROUP Анатолій Корчинський розповість про головні етапи становлення компанії - ровесниці України, цінності, пріоритети та майбутню стратегію холдингу.

 

Які чинники зробили “BAYADERA GROUP”  лідером в Україні?

“Шлях довжиною у 30 років  - це щоденний особистий внесок кожного представника команди на виробництві, у трейді, у маркетингу тощо. Це цінності, які поділяють власники, ТОП-менеджмент та команда:

Люди - чесні відносини в  колективі, здорова атмосфера
Чесний бізнес - довгострокові стосунки з партнерами і споживачами
Бренди, які люблять - продукція високої якості.
Сьогоднішні здобутки холдингу – це досягнення усієї команди BAYADERA GROUP

BAYADERA GROUP – лідер алкогольної галузі України. Компанія працює на ринку з 1991 року, має наймасштабнішу дистриб’юторську мережу з 30 філій і здійснює поставки до 35 000 торгових точок країни. Охоплює понад 30% українського ринку горілки за обсягами виробництва і продажів. Компанія володіє сильним портфелем, в якому більше ніж 30 власних алкогольних брендів, а також є ексклюзивним імпортером брендів Diageo, Moët Hennessy, Rémy Cointreau, Jägermeister та ін.

Як зростав лідер алкогольного ринку країни?

1991 – 2003 ЗАСНУВАННЯ КОМПАНІЇ BAYADERA GROUP
Побудова системи дистрибуції. Створення бренда горілки HLIBNY DAR.

2003 – 2005 КОМАНДНИЙ УСПІХ
Вихід на ринок брендів KOZAЦЬКА PADA і “Перша Гільдія”, створення ТМ “Цельсй”. Модернізація виноробні KOBLEVO. Запуск власного виробництва лікеро-горілчаної продукції – Національна Горілчана Компанія. Укладення контракту з Diageo – світовим лідером алкоголю.

2006 – 2009 СТРАТЕГІЯ ЛІДЕРСТВА
BAYADERA GROUP – лідер в усіх категоріях алкогольних напоїв: горілка, вино, вермут. Початок дистрибуції німецького бренду Jägermeister в Україні. Розвиток експорту – продукція компанії постачається у 20 країн світу.

2010 – 2014  СТІЙКЕ ЗРОСТАННЯ
Утримання лідерства в усіх алкогольних категоріях. Укладання договорів із найбільшими світовими партнерами: Remy Cointreau, Moet Hennessy.

2015 – 2016  ГЛОБАЛІЗАЦІЯ КОМПАНІЇ
BAYADERA GROUP підтверджує статус найбільшого алкогольного холдингу Східної Європи. Запущено нове виробництво – Миколаївський коньячний завод. Старт виробництва коньяку KOBLEVO. Запуск нового напряму – ігристе вино під ТМ MARENGO.

2016 – 2018 МОДЕРНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА. ФОКУС НА ЕКСПОРТ
Розширення карти експорту до 46 країн.

2019 – 2021 ЛІДЕРСТВО НА РИНКУ. ІННОВАЦІЇ
Поставки горілки HARVEST DAY, KOZAK у Танзанію, Уганду й Еритрею. Запуск оптової мережі WINE_ WINE.  Виведення на ринок нових смаків у лінійці коньяків KOBLEVO. Редизайн та нові смаки вин KOBLEVO. Розлив власних продуктів в Азербайджані, Узбекистані й Туреччині. BAYADERA GROUP запускає e-commerce-платформу  Оновлення лінійки вермутів та ігристих вин MARENGO. Запуск нової народної горілки “ВАКЦИНА”. Нові продукти від ТМ KOZAЦЬКА PADA: Трофейна і ZUBROVKA. Створення кукурудзяної горілки NIKITA.

Що сьогодні у пріоритеті “BAYADERA GROUP” та якою є стратегія на майбутні роки?

Нам є чим пишатися, бо флагманські бренди компанії показують стабільне зростання. За вісім місяців 2021 року HLIBNY DAR зріс на 3,7%, KOZAЦЬКА PADA – на 7,7%, коньяк KOBLEVO Reserve – на 5,1% відносно аналогічного періоду минулого року. Імпорт продукції збільшився більше ніж на 20%. Стабільно високі показники дозволили компанії стати лідером і з податкових відрахувань до державного бюджету та державних цільових фондів. Холдинг щороку підтверджує статус основного платника податків алкогольної галузі, ця інформація у відкритих джерелах ДПС України. Ми спланували стратегію на майбутнє, з урахуванням змін ринку FMCG у сторону діджиталізації. Майже кожен бренд холдингу має власні аккаунти у Facebook, Instagram та YouTube. Також ми впроваджуємо сучасні технології, що полегшують взаємодію холдингу з партнерами та клієнтами на ринках В2С та В2В, розробили e-cоmmerce платформу і зосереджуємось на пріоритетах, якими для BAYADERA GROUP завжди були: люди, бренди компанії, відповідальність та професіоналізм. Наша мета сьогодні - це тримати рівновагу на хвилі змін, бути зрозумілими для наших споживачів, створюючи якісні напої, які прикрасять будь-який привід, перетворюючи його на подію.

 

Протягом 30 років ми з нашими споживачами завжди, і у час радості, і у час смутку. Ми проживаємо з ними будь-який момент. Бо ми – це наші бренди, які ми самі любимо і розвиваємо. Дякуючи команді та нашим споживачам, ми досягли лідерства та стабільно утримуємо його.

 
ТЕГИ: Украинаалкогольбизнес
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...