UA
 

Стратегія стійкого лідерстваПресс-релиз

Корреспондент.biz,  23 декабря 2021, 09:00
0
190
Стратегія стійкого лідерства
Фото надане рекламодавцем

Компанія "ПРОЕКТ 112" відзначена в номінації "Вибір споживача – 2021" та внесена до Реєстру "Кращих постачальників товарів та послуг 2021 року".

 

Для досягнення успіху потрібно мати чіткі пріоритети, прагнення та бажання бути кращими в своїй справі. Прикладом цього є діяльність компанії "ПРОЕКТ 112", яка активно рухається вперед, освоює нові ринки збуту, впроваджує інноваційні технології, удосконалює якість і дизайн продукції, розширює її асортимент. 

В кінці року, Асоціація економічного співробітництва та розвитку підприємництва, оцінивши ряд ключових критеріїв:

  • Баланс на кінець року
  • Оборотні активи
  • Чистий дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг)

та провівши експертну оцінку галузі та регіону м. Київ, визнала організацію ТОВ "ПРОЕКТ 112" однією з кращих, враховуючи динаміку розвитку підприємства, систему ефективного управління, стабільні фінансові показники компанії і відзначила в Національній номінації "Вибір споживача – 2021". Ця нагорода підтверджує високу якість роботи та надійність компанії, пріоритетність послуг підприємства серед конкурентів та престижність роботодавця. Всі ці досягнення дозволили організації увійти до Реєстру "Кращих постачальників товарів та послуг 2021 року", згідно КВЕД: 73.11 "Рекламні агентства".

 

 

Компанія займається виготовленням і реалізацією рекламно-сувенірної продукції під нанесення логотипу, здійсненням проектів з маркування товарів клієнтів, проводить комплексні рішення щодо участі в промо-акціях. У пошуку свіжих ідей та оригінальних рішень підприємство співпрацює з провідними європейськими виробниками рекламно-сувенірної продукції: ToTobi, Discover, Columbus, Sols, Paperbook, Cofee, Floyd, JHK, HIDEA gifts, Colorissimo, VoYager, Xindao, Macma, TOPS.

Філософія організації заснована на турботі про людину та її комфорті, тому при виготовленні рекламно-сувенірної продукції використовуються тільки екологічно чисті матеріали. Компанія була створена навесні 2018 року, саме в той час у засновників підприємства з’явилась ідея та прагнення побудувати сервіс по виробництву рекламно-сувенірної продукції Європейського рівня. Реалізація даного задуму привела до створення високопрофесійного, відповідального і мобільного колективу однодумців.

Для виробництва рекламно-сувенірної продукції фахівці колективу насамперед вивчають специфіку справи замовника, тісно співпрацюючи з клієнтом. При цьому велика увага приділяється формуванню іміджу компанії споживача – як однієї із складових його успішності на ринку. Вдало підібрана сувенірна та рекламна продукція забезпечує впізнаваність бренду та являється маркетинговим маркером просування компанії на ринку товарів та послуг – це важливий інструмент взаємодії з партнерами, закріплення репутації організації,   а також чудовий подарунок з будь-якої нагоди.

Переваги підприємства полягають в широкому асортименті виробів, власному виробництві продукції, якісному нанесенню товарного знаку та дотриманням термінів виконання виготовленого продукту.

 

Сьогодні ПРОЕКТ 112 це:

  • Щорічне зростання товарообігу підприємства на 50%
  • 80% клієнтів організації – відомі міжнародні компанії
  • Найбільший асортимент виробів в Україні
  • Самостійне постачання товару за Європейськими каталогами
  • Власне виробництво, щодо нанесення логотипів на продукцію

Компанія завжди відкрита до взаємовигідних та довгострокових партнерських відносин.
м. Київ, вул. Марії Капніст, 8/4, оф.212
(044) 33-22-358
(067) 195-38-81
[email protected]

ТЕГИ: бизнесрекламасувениры
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...