UA
 

Нова стратегія LIGA ZAKON збільшує можливості для бізнесу та клієнтівРеклама

Корреспондент.biz,  23 февраля 2022, 12:00
0
1525
Нова стратегія LIGA ZAKON збільшує можливості для бізнесу та клієнтів
Фото: Надане рекламодавцем

Завдяки зміні позиціонування та трансформації LIGA ZAKON з компанії, яка розробляла ІТ-продукти для юристів і бухгалтерів у продуктову ІТ-компанію з системою для всього ринку, збільшились можливості для бізнесу та клієнтів.

 

За останні 2 роки компанія не тільки змінила підходи до власної роботи, але і створила багатофункціональну систему для підприємців всієї України. Мова йде про комплексну ІТ-платформу LIGA360. Остання надала змогу швидко керувати інформаційними потоками та отримувати відфільтровані впорядковані дані. Тобто на одному робочому місці налаштовані новини і повідомлення з медіа, соціальних мереж, моніторинг законодавства, бізнес розвідка, інтегровані корисні інструменти для кожного окремого фахівця в залежності від ролі, наявна професійна аналітика законодавчих змін та доступна консультація від експертів.

Новий підхід дав змогу розширити можливості не тільки для юристів та бухгалтерів, як було раніше, але і для HR, PR, маркетингових підрозділів, спеціалістів зі служби безпеки, а головне – для власників бізнесу та топ-менеджерів. Останні як ніхто інший розуміють, наскільки важливо вчасно відслідковувати всі зміни навколо себе і власного бізнесу та мати впорядковану відфільтровану інформацію «під рукою».

«Сьогодні наша IT-платформа дозволяє на всі 360 розуміти ризики, з якими стикається щодня і бізнес, і державні структури в інформаційному, законодавчому та репутаційному полі. І це саме те, що потрібно підприємцям та урядовцям для миттєвого ухвалення найважливіших рішень, в умовах постійних змін та інформаційного хаотичного тиску на бізнес. Важливо, щоб основні ключові гравці і топ-менеджмент постійно перебували в єдиному інформаційному полі, щоб спільними зусиллями передбачати та уникати фінансових, репутаційних та інших втрат», - говорить Голова Ради Директорів LIGA ZAKON Марина Бондаренко.

Запуск принципово нової платформи надав нові стратегічні можливості управлінцям компаній різного розміру з різних галузей. Тобто, окрім отримання оперативної впорядкованої інформації, з’явилась і змога постійно тримати на контролі важливі бізнес фактори.

 

«Дуже важливо, що керівники, засновники компаній починають розуміти, що залучення до спільної роботи на ІТ-платформі LIGA360 широкого кола спеціалістів дає ефект синергії, коли кожен спеціаліст за своїм напрямком діяльності доповнює інформацію свого колеги чи суміжного підрозділу. Наприклад, не потрібно писати окремі листи в кожний підрозділ при вирішенні мультидисциплінарної задачі. Достатньо створити команду у кілька кліків і в «єдиному вікні» вирішувати спільні питання. Платформа містить функціонал, що стане в нагоді багатьом відділам та фахівцям підприємства – юристам, фінансистам, бухгалтерам, HR, PR, маркетингу, службі безпеки», - зазначила продуктова директорка LIGA ZAKON Ольга Таранова.

Слід зазначити, що залучення більш широкого кола фахівців до використання LIGA360 дозволяє постійно вдосконалювати IT-платформу. Зокрема, нещодавно розробники випустили новий функціонал – дашборд топ-менеджера. Останній містить інформацію про репутацію компанії та персон, відгуки роботодавців в медіа, персональну стрічку новин у галузі. Дозволяє отримувати автоматичні медіа звіти, включаючи аналіз індексу лояльності, тональності, порівнювати власну медіа активність з партнерами і конкурентами. Індивідуально налаштовані smartсигнали миттєво інформують про зміни у законодавстві. А бізнес-схеми та алгоритми для керівника допоможуть при складних ситуаціях. Наприклад, при проведенні обшуку, планових перевірках, позапланових перевірках, оскарженні постанов та рішень або як співпрацювати з податковими органами. Бізнес-розвідка дозволяє постійно моніторити діяльність партнерів та конкурентів. Автоматично відслідковуються зміни статусу нерухомості та землі. Весь перелічений функціонал дозволяє керівнику та топ-команді отримувати миттєві впорядковані дані для прийняття вірних, виважених рішень.

ТЕГИ: бизнесзаконIT
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...