UA
 

Онлайн-школа від STUDY.UA з нами вже 30 000 учнів з усієї України Реклама

Корреспондент.biz,  29 марта 2022, 10:00
0
1372
Онлайн-школа від STUDY.UA з нами вже 30 000 учнів з усієї України
Фото: Надане рекламодавцем

Освітня компанія запустила безкоштовне онлайн-навчання для українських школярів з усіх куточків країни.

За 2 тижні викладачі вже провели десятки живих уроків, за що отримали хвилю вдячних відгуків. Позиція всіх, хто організував навчальний процес, проста: зараз важливо дбати про майбутнє України — наших дітей.

Участь в онлайн-школі STUDY безкоштовна для всіх, за попередньою реєстрацією

В навчальну програму входить: українська шкільна програма, поглиблена англійська, підготовка до вступу до ВНЗ. Важливо, що це не просто онлайн-заняття, а комплексна підтримка школярів, спільнота, де вони можуть знову відчути себе «в класі». Ментори допомагають учням впоратися з негативними емоціями та стресом, а уроки з коучингу — розвивати свої сильні сторони. Ви також можете долучитися до уроків та повернути вашій дитині попередній розклад дня та стабільність!

Як проходить навчання в онлайн-школі від STUDY?

Українська шкільна програма — математика, українська мова та література, історія, фізика, хімія, біологія.

Поглиблена англійська мова — міжнародний бізнес, мотивація, створення презентації та написання ессе.

ІТ-предмети — програмування, графічний дизайн, 3D-дизайн, гейм-девелопмент.

Mind on hour — новий формат із позашкільних тем, які цікаві дітям: особиста ефективність, емоційний інтелект, перша домедична допомога.

Підготовка до вступу до ВНЗ за кордоном — підготовка до іспиту IELTS, розвиток навичок тайм- та стрес-менеджменту, пробні іспити, мотиваційний лист для вступу.

Крім того, викладачі приділяють увагу позакласним урокам та підтримці морального духу школярів, розвивають їхню жагу до знань та піднімають настрій.

Хочете, щоб і ваша дитини мала доступ до корисної інформації, захопливих уроків та здобула гідну освіту попри всі обставини? Для цього потрібно лише отримати посилання на телеграм-канал онлайн-школи. Зі знаннями до спільної перемоги! Ваша дитина має здобути гідну освіту, попри все! Реєструйтеся, щоб отримати запрошення в телеграм-канал.

 

ТЕГИ: онлайнобучение
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...