UA
 

Як працюють енергокомпанії під час кризиРеклама

Корреспондент.biz,  29 сентября 2022, 08:00
0
81
Як працюють енергокомпанії під час кризи
Фото: Надане рекламодавцем

Після 24 лютого 2022 р., умови роботи українського бізнесу кардинально змінились.

Як знайти точку опори і продовжити діяльність у кризових умовах  - розповімо на прикладі компанії “Шнейдер Електрік Україна”, провідного світового оператора ринку автоматизації та енергоменеджменту.

У компанії Schneider Electric завжди розуміли, що найбільша цінність — це люди. Тому з початком війни було створено внутрішній фонд підтримки українських співробітників. Людям допомогли з евакуацією у безпечні місця, а тим, хто виїхав за кордон, надали тимчасове житло. Також було зроблено усі необхідні виплати працівникам. Крім початкової пожертви у розмірі 1 млн. Євро, було запущено внутрішню краудфандінгову кампанію, що дозволяє усім співробітникам підтримати своїх українських колег та їх сім'ї необмеженою сумою.

Міжнародна корпорація Schneider Electric також організовала благодійну ініціативу щодо підтримки українських громадян. В рамках цієї ініціативи,  Schneider Electric передане електричне обладнання вартістю 4 млн. Євро, щоб відновити енергопостачання і повернути світло у будинки понад 1,5 мільйонам українців у 1300 містах, які залишились без світла. Це автономні засоби освітлення та електроживлення — їх отримали територіальні громади, де поки що неможливо відновити світло через бойові дії. Також надано обладнання для відновлення магістральних мереж та електропідстанцій енергопостачання по усій Україні, пошкоджених у результаті бойових дій. Schneider Electric вже передала дві партії електричного обладнання ДТЕК для відновлення пошкоджених елоектромереж. Перша партія обладнання використовувалась у таких містах як Ірпінь, Буча, Бородянка Київської області, а також у Павлограді Дніпропетровської області. Друга партія обладнання вже передена на Схід і Південь України, зокрема до Миколаївської області. Найближчим часом очікується третя партія поставки обладнання у найбільш постраждалі від бойових дій населені пункти України.

Сьогодні компанія “Шнейдер Електрік Україна” продовжує активно працювати, роблячи свій внесок у енергонезалежність та майбутній стабільний розвиток України, пропонуючи високотехнологічні рішення в галузі енергозбереження, що особливо актуально напередодні зимового сезону. Одне з таких рішень — IntenCity,  нова будівля майбутнього з нульовим викидом СО2. Оскільки на будинки припадає майже 40% глобальних викидів СО2 і понад 30% енерговитрат, індустрія потребує масового впровадження цифрових технологій для отримання більш ефективних результатів, прогнозуючи та мінімізуючи відходи. Стратегія   Schneider Net Zero Building вирішує цю проблему, допомагаючи будівлям скорочувати відходи, декарбонізуватись та досягати  цільових показників вуглеводневої нейтральності, завдяки передовим рішенням EcoStruxure™.

В IntenCity застосовуються заходи для зменшення викидів СО2, що з'являються у результаті операційної діяльності, шляхом скорочення споживання електроенергії і переходу від використання енергії, отриманої від викопного палива на електроенергію з відновлюваних джерел. В  IntenCity також є можливість відслідковувати і складати звіти за ключовими показниками ефективності енергії та рівнем вуглеводню у цифровому форматі, використовуючи підключені прилади, периферійне керування та розширену аналітику. Проект IntenCity, реалізований у Греноблі, Франція, нещодавно отримав престижну нагороду  — премію World Changing Ideas Awards 2022.

 

ТЕГИ: энергетикаТехнологиибизнесэлектроэнергия
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...