UA
 

Долучися до збору на дрони для ЗСУ ― виграй Toyota Prado за донатРеклама

Корреспондент.biz,  22 ноября 2022, 11:25
0
121
Долучися до збору на дрони для ЗСУ ― виграй Toyota Prado за донат
Фото: Надане рекламодавцем

YouTube-канал Infocar долучився до благодійного збору на дрони для ЗСУ «Розіграш Toyota Prado за донат». Мета: зібрати 10 млн грн для закупівлі 100 дронів DJI Mavic 3 для армії.

 

Наразі все важче збирати кошти для потреб наших бійців. Усі волонтери постійно звертаються до своїх партнерів, хто дуже активно підтримує, але ресурси не безмежні, а потреб у армії виникає безліч. Тому члени громадської організації «Народна самооборона Львівщини» вирішили надану меценатом автівку Toyota Land Cruiser Prado 2019 року випуску віддати на розіграш, щоб закрити збір на дрони, які зараз конче потрібні шести бригадам (72-й, 110-й, 54-й, 103-й, 92-й, 241-й), яким вони допомагають.

Мета: зібрати 10 млн грн на закупівлю дронів для ЗСУ.

У період з 15 по 30 листопада 2022 року кожен, хто донатить на благодійний збір організації «Народна самооборона Львівщини» й Infocar, стає автоматичним учасником розіграшу автомобіля Toyota Land Cruiser Prado. Для того щоб задонатити, треба перейти за посиланням на окремий рахунок Монобанку. Мінімальний внесок ― 500 грн. І вже 1 грудня 2022 року представник Infocar у прямому етері на YouTube-каналі Infocar розіграє автомобіль. Внески можна робити необмежену кількість разів. Отримати автомобіль матимуть змогу лише громадяни України.

Деталі у відео:
 

ТЕГИ: ВСУавтомобиль
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...