UA
 

ROG Flow X16 - потужний ігровий ноутбук-трансформерРеклама

Корреспондент.biz,  8 декабря 2022, 17:30
0
718
ROG Flow X16 - потужний ігровий ноутбук-трансформер
Фото: Надане рекламодавцем

В Україні у продаж вийшов 16-дюймовий ігровий ноутбук-планшет ROG Flow X16.

 

Якщо ви шукаєте компактний і потужний ноутбук, який однаково чудово підходить і для роботи над мультимедійними проєктами, і для сучасних ігор, маємо для вас хороші новини. Зустрічайте ROG Flow X16 – заряджений універсал із неймовірним 16-дюймовим сенсорним екраном, що розкривається на 360 градусів, перетворюючи ноутбук на великий планшет.

Унікальний дисплей

Одна з безумовних переваг нового ноутбука – це його 16-дюймовий дисплей ROG Nebula формату WQXGA (2560 x 1600) зі співвідношенням сторін 16:10. Він відтворює 100% відтінків простору DCI-P3, що є надзвичайно важливим для професійної роботи з графікою. Всі панелі калібруються на заводі таким чином, щоб відображувані кольори точно відповідали палітрі Pantone. Частота оновлення становить 165 Гц, час відгуку – всього 3 мс. Також є підтримка технології Adaptive Sync – усе це гарантує неймовірний ігровий досвід. А захисне скло Corning Gorilla Glass надійно оберігає дисплей від пошкоджень та подряпин.

 

Надвисока продуктивність

Ноутбук Flow X16 став втіленням мрії про високу ігрову продуктивність у портативному форм-факторі. Максимальна апаратна конфігурація пристрою оснащена процесором AMD Ryzen 9 6900HS і відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti для ноутбуків. Завдяки графічному процесору з лімітом потужності 125 Вт (з технологією Dynamic Boost) цей ноутбук-трансформер може сміливо конкурувати зі значно більшими і важчими ігровими пристроями.

Ноутбук-планшет підтримує до 64 ГБ оперативної пам'яті DDR5-4800 МГц, до того ж обидва слоти SO-DIMM розташовані у зручному доступі для можливого подальшого апгрейду. Також гаджет оснащений твердотільним накопичувачем з інтерфейсом PCIe 4.0 до 2 ТБ. Крім того, є другий слот M.2 для ще одного SSD, тож місця вистачить на все – і на ігрову бібліотеку, і на колекцію медіафайлів.

І хоча ноутбук вже є достатньо потужним для більшості варіантів використання, виробник надав можливість додати ще більше FPS в іграх. Так, під’єднавши зовнішню відеокарту XG Mobile, ви отримаєте графіку нового рівня, а ще й додаткові порти для периферії. В Україні доступна конфігурація пристрою, до складу якої входить XG Mobile нового покоління з відеокартою AMD Radeon RX 6850M XT з 12 ГБ відеопам’яті GDDR6. Але підтримуються і зовнішні відеокарти ROG XG Mobile попереднього покоління.

Універсальний, стильний, ергономічний

Ноутбук-трансформер ROG Flow X16 є абсолютно універсальним. Для запуску традиційних комп’ютерних ігор просто під’єднайте до нього вашу улюблену ігрову мишу. Клавіатура має той самий набір функцій преміум-класу, що й інші ноутбуки цієї серії ‒ зокрема, незалежну обробку натискання кожної клавіші, хід клавіш 1,7 мм. У режимі планшета дисплей дозволяє зручно грати в мобільні ігри та працювати з графікою. А якщо під’єднати бездротові контролери, то отримаєте зовсім новий, надзвичайний ігровий досвід.

При розробці дизайну ноутбука-планшета його автори надихались таємничими гравітаційними хвилями. Особлива хвилеподібна текстура корпусу не лише стильно виглядає, а й дозволяє зручно тримати ноутбук у руках.


Компактний помічник

Портативний універсальний пристрій легко поміститься практично в будь-який рюкзак або сумку для ноутбука. Його вага становить лише 2,1 кг, тож ваш потужний помічник не стане тягарем у дорозі.

 

Дізнайтеся більше:

Суперпотужний. Суперуніверсальний.

 

ТЕГИ: ноутбуккомпьютерные игры
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...