UA
 

Ноутбук ASUS Zenbook - найкращий подарунок на День святого ВалентинаРеклама

Корреспондент.biz,  10 февраля 2023, 17:38
0
674
Ноутбук ASUS Zenbook - найкращий подарунок на День святого Валентина
Фото: Надане рекламодавцем

Здивуйте свою половинку в День закоханих – подаруйте сучасний, стильний і водночас ультрапортативний ноутбук, який не лише милуватиме око, а й вірно служитиме щодня.

Вашій увазі три ноутбуки від ASUS, які стануть чудовим подарунком 14 лютого.

Zenbook 14 OLED – потужний і стильний

Zenbook 14 OLED (UX3402) можна назвати справжнім еталоном потужного і компактного ноутбука. В новому дизайні він залишився традиційно витонченим, проте став іще сучаснішим. Джерелом натхнення для його створення стала стародавня японська техніка лагодження кераміки кінцуґі. Кришка доступна у двох нових кольорах – задумливий синій (Ponder Blue) і зелений селадон (Aqua Celadon).

Всередині цього портативного пристрою – потужний процесор Intel Core 12-го покоління, 16 ГБ оперативної пам’яті і твердотільний накопичувач місткістю 1 ТБ, а також акумулятор високої ємності. При цьому ноутбук залишився тонким і легким – товщиною 16,9 мм і вагою менш як 1,4 кг.

Ну і родзинка ноутбука – його неймовірний OLED-екран формату 2,8K зі співвідношенням сторін 16:10, який не лише подарує справжнє задоволення під час роботи та перегляду відео, а й дозволить професійно працювати з графікою. Дисплей підтримує технологію HDR і видає бездоганне зображення з кінематографічним колірним охопленням 100% DCI-P3. Точність відтворення кольорів підтверджена сертифікацією PANTONE.

 

Zenbook Pro 14 Duo OLED і його два неймовірних екрани

 

ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) – це портативний 14-дюймовий ноутбук: при товщині корпусу 1,79 мм важить він лише 1,7 кг. У максимальній конфігурації оснащений флагманським процесором Intel Core i9 12-го покоління, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti для ноутбуків, 32 ГБ швидкісної оперативної пам’яті та SSD місткістю 2 ТБ. А завдяки відразу двом високоякісним дисплеям ноутбук буде особливо цікавий людям творчих професій – дизайнерам, художникам, розробникам.

Основний дисплей має 14,5-дюймову сенсорну OLED-панель 2,8K зі співвідношенням сторін 16:10. Він відтворює 100% відтінків колірної гами DCI-P3 і отримав сертифікацію PANTONE, VESA DisplayHDR True Black 500, Dolby Vision, TÜV Rheinland.

 

Другий екран ScreenPad Plus – 12,7-дюймовий сенсорний дисплей на всю ширину корпусу – дозволяє користуватися новітніми високоточними стилусами, як-от ASUS Pen 2.0. Він розташовується під оптимальним для роботи кутом, а в режимі розширення його можна використовувати як звичайний зовнішній дисплей, виводячи додаткові вікна активних програм чи інструментальні панелі.

Zenbook S 13 OLED – надлегкий і вишуканий

 

Zenbook S 13 OLED (UM5302) з діагоналлю 13 дюймів і товщиною 14,9 мм важить лише 1 кг. У максимальній конфігурації пристрій оснащений процесором AMD серії Ryzen 6000 і відеокартою AMD Radeon. Корпус представлений у чотирьох нових кольорах – витончений білий, задумливий синій, зелений селадон, легкий бежевий. А OLED-дисплей із роздільною здатністю до 2,8K, співвідношенням сторін 16:10 і тонкою рамкою гарантує справжнє задоволення під час роботи.

 

Попри свою компактність, ноутбук здатен працювати автономно до 19 годин, а завдяки технології прискореного заряджання рівень заряду акумулятора виросте від 0 до 60% всього за 49 хвилин. Крім того, ноутбук сумісний з різними зарядними пристроями стандарту USB (технологія ASUS USB-C Easy Charge), тож його можна заряджати навіть від павербанків.

Цікава деталь цієї моделі: корпус має захисне антибактеріальне покриття AntiBacterial Guard, здатне пригнічувати ріст бактерій з ефективністю 99%. Це допоможе запобігти передачі шкідливих мікроорганізмів через контакт з поверхнями ноутбука.

ТЕГИ: День святого ВалентинаASUSноутбуки
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...